Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bolesne miesiączki od pewnego czasu...wejdźcie.

Polecane posty

Gość gość

Od trzech dni brzuch mnie boli niemozliwie. Nie jestem w stanie funkcjonować. Do tego te miesiączki mi się masakrycznie rozregulowaly. Boli brzucha takich nie miałam nigdy jak przez ostatnie trzy miesiące. Od roku mam spiralę.Czy to może mieć jakis wpływ na to jak przechodzę miesiączki?

Gość gość
Może to endometrioza? Poczytaj o tym.

Gość gość
A co ginekolog na to powiedział?

Gość gość
Nie była . Przecież tu ma wyrocznie. My postawimy diagnozę :-)

Gość gość
Nie byłam u ginekologa jeszcze bo dziś mi do głowy przyszło, ze może to mieć związek ze spirala. Ostatnimi czasy mam dużo stresów i raczej na to zwalalam winę za moje anomalia miesiaczkowe. Do gabinetu mogę dzwonić dopiero jutro bo moja ginekolog przyjmuje we wtorki i czwartki.

Gość gość
Ja miałam kilka spiralek w moim życiu dwie dłuższe przerwy na dwójkę dzieci .Po 20 latach antykoncepcji z mojej strony maź powiedział ze teraz jego kolej i poddał sie sterylizacji.Ale wracając do tematu ....mogę zdecydowanie powiedzieć , ze ze spiralka miałam bardzo regularnie miesiączkę ale bardzo obfita i zawsze z bólami ...u mnie pleców ( ale to normalne u mnie podczas porodów tez mam bóle z krzyża a nie brzucha ) .Nie chce cie straszyć ale jesli czujesz ze jest coś nie tak to na dzisiaj proponuje ci tabletki przeciwbólowe i termofor a jutro do lekarza - przyczyn moze byc wiele i żadna :-( Pozdrawiam