Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koszty wymiany gotówkowej

Polecane posty

Gość gość

dowiedziałem się, że jak nie mam konta w komercyjnym banku to wypłacanie mi należnej kwoty generuje koszty... no niby tak ale założenie konta w banku generuje koszty dla mnie. skoro należy mi się jakas kwota załózmy od jakiejś instytucji, która jest opłacana z podatków to przerzucanie kosztów jej dzziałalności wydaje sie podpadać pod defraudacje. ponadto muszanie kogoś do korzystania z usług dowolnej firmy smierdzi mi komunizmem. czy w tym kraju absurdów i srających wyżej niż dooope mających absolwentów prawa istnieje chociaż jeden osobnik zainteresowany walką z przejawami skompromitowanego zbrodniczego sysemu, który uśmiercił dziesiątki milionów ludzi i przymierza sie do ego ponownie? kooorfa?!?!??!!

Gość gość
może kooorfa jeszcze zamienimy wypłaty na bony upraniające do "zakupów" w konkretnej sieci sklepów? i w ogóle po co komu pieniądze? bankierzy otworzą pare sklepów dogadają sie z "pracodawcami" ibediemy jepać za ocet i papier toaletowy? tego kooorfa chcecie wy kooorfa łajzowate ślepe kondony wciskające sttudentom nauk wszelakich, że mamy w polsce wolnorynkowy system kapitalisyczny?

Gość gość
a wy kooorfa jepani krawaciarze biznesmeni za unijne dotacje lubicie dokarmiać pasożytów takich samych jak wy? może odczzuacie jakieś kooorfa więzy krwi albo liczycie na wzajemność? to żebyście sie kooorfa nie zdziwili przypadkiem

Gość gość
kooorfa ja sie musze skupic nad paroma problemami. postanowiłem raz na zawsze wyjaśnić to nieporozumienie z liczbami pierwszymi i inne dosyć ważne rzeczy. jak mnie bedziecie rozpraszali i wkooorfiali takimi pierdołami to kooorfa bóg mi świadkiem że was poknebluje i i wypiertole do piwnicy

Gość gość
i koooorfa oddawać jabłonke wy c***je

Gość gość
zostało mi kilkanaście lat życia któego większosć zmarnowałem. rok to ok 365 dni itd. to niewiele czasu naprawde. jest szansa na rozumowe rozwiązanie wiekszości problemów również waszych bo wy sami ich kooorfa niedorozwoje nie rozwiążecie. więc do kooorfy nędzzy oczekuje współpracy albo sie idźta piertolić

Gość gość
pomijając cały ten zwierzyniec dziesiętny to nawet i tutaj coś mi mói, że suma odwrotności sumy ciągów będzie funkcją logarytmiczna czy tam kwadratową.. tyle, że skoro hipoteza rimana zostala ujęta jako problem milenijny za milion dolców tzn, że akurat przy jej pomocy z liczbami pierszymi sie nic nie da zrobić;)

Gość gość
ja nie wiem. zadziwiają mnie ci ambitni matematycy. wszyscy co do jednego dążą do jak największego komplikowania problemu. jakeiś dziwne problemy typu: jak przy pomocy szczypiec do paznokci pomalować rzęsy

Gość gość
pewnie sie da ja nie mówie, że nie. Tyle że dowodzenie iż szczypcami do paznokci można pomalować rzęsy tylko w przybliżeniu nie oznacza, że sie rzęs nie da pomalować szybciej i dokładniej np szczoteczką do zębów

Gość gość
już pomijając, że to problem estetyczny a nie matematyczny. które i ile rzęs nie zostanie pomalowanych tym razem przy pomocy szczypców do paznokci? nagroda miliard dolarów. no i kto sie ma zajmować poważnymi sprawami jak każdy sie angażuje w takie pierdoły?

Gość gość
już pomijając brak dialogu pomiędzy śmiałkami no bo w końcu chodzi o mikion dolarów a nie o to jak wymyslic sposób na malowanie rzęs szczypacami do paznokci

Gość gość
ja sie nawet nie dziwie, że to tak wygląda tylko sie dziwie wierze w to, że to może sie przysłużyć komukolwiek innemu oprócz ludzi którzy stoją za ufundowaniem nagrody. weryfikacja rozwiązania też w tych warunkach pozostawia wiele do zyczenia jeżeli chodzi o obiektywizm. no ale rowiązujcie rozwiązujcie. widocznie komuś sie opłaca żebyście sie zajmowali sztucznymi problemami szczególnie jezeli zna ich rozwiązanie:D

Gość gość
wierzyć mi sie nie chce jaka bufonade zainspirowało takie piertolenie:D poważni ludzie z powaznych uczelni za poważne publiczne pieniądze nad tym slęczą i maltretują miliardy jak nie biliony ściśniętych do rozmiaru punktu tranzystorów, które nie radzą sobie z dodawaniem liczb rózniących sie kilkoma rzędami wielkości. gratulacjae:D

Gość gość
ale ok. to poważna nauka. jak jakims cudem śwai sie w ten sposób rozwinie i przetrwa to za kilkaset lat bedą z was mieli niezła beke:D jak kooorfa z "szamanów" wierzących, że umieją wróżyć z rozrzuconych kości

Gość gość
przywiązanie do metody to straszna ułomnosć a ci którzy utożsamiają metode z rozwiązaniem to prawdziwe kaleki umysłowe. weźmy problem przemieszczania się. ze względu na metode wyjściową dużo sie z przemieszczaniem zrobić nie da jezeli chodzi o jego przyspieszanie. można kombinować ze szczudłami,sprężynami, przełom pojawi sie przy hybrydyzacji z inną metodą bo można wymyslić łyżwy albo wrotki. no ale metoda jest dla was najważniejsza jak coś nie jest z nią zgodne tzn, że tego w ogóle nie ma:D

Gość gość
jakbym chciał współcześnie udowodnic, że przemieszczanie sie inne niż na nogach jest niemożliwe to nie byłoby żadnego problemu. na lekcjach fizyki wzorami wyjaśniłbym, że każdy inny sposób to niekontrolowane spadanie albo, że wyliczenie drogi hamowania jest niemożliwe z powodu niewymierności liczby pi. no problem. serio. to sie cały cza robi tylko z tymi rzeczami, kórych nie chcą obecnie upowszechniać:D

Gość gość
wracając do liczb pierwszych... cóż. nie chciałbym żeby to było moje ostatnie odkrycie dlatego odpuszcze se ten milion dolarów dam spokój ym, którzy używaja ich w kryptografii a w zamian oni dadzą spokój mi i mojej rodzinie. pasuje? nie wiecie kto pójdzie na pierwszy ogień. pewnie rewolucji nie zrobie ale paru zachłannym złamasom zrujnuje zycie:) i jeszcze nie wiem którym. to jak będzie? zawsze możecie mnie odstrzelić z tym, że jakby to fachowo ująć to spowoduje rozproszenie informacji na skale z która sobie nie poradzicie. bo większość z was nie umie

Gość gość
pamiętajcie że lepiej znać wroga niż go nie znać. chociaz pewnie wolicie ich sobie robić i na bieżąco ekserminować. ma to swoje zalety ale równiez i sporo wad. patrz liczby pierwsze.