Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znalazłam erotyczne SMSy męża

Polecane posty

Gość gość

Od dawna miałam podejrzenia bo ciągle o niej gada. To mężatka, poznaliśmy ją kiedyś na imprezie. Wyszedł do garażu, telefon dzwonił, chyba wtedy kurier, patrzę a tu jego wiadomości do tej kobiety. Zrobił się ostatnio nerwowy, drażliwy, wszystko go wkurza. Łaczy nas tylko wspólny dom , 100 tys kredytu i jedna córka. Weszłam na jego fb, bo ciągle tam siedzi i szuka nie wiadomo czego. Znalazłam wiadomość która pisał do niej. Nie wiem co robić.

Gość gość
Jak nic was nie łączy to co ci do jego kochanki znaj sobie tez kochanka na pewno nie bedzie miał nic przeciwko napiecia zginą i wszyscy bedą zadowoleni

Gość gwoli wyjasnienia
Po ile macie lat?

Gość gość
ja 24 on 26, kochanka już mam od 7 miesięcy ale on o niczym nie wie.

Gość gwoli wyjasnienia
On mysli, ze ty tez nic nie wiesz o jego zyciu erotycznym ze znajoma. Jestescie wiec kwita :D A tak na powaznie, to ty chcesz w takim ukladzie przezyc swoje zycie? Nie szkoda ci? Podziwiam! Wszystko da sie uregulowac. Trzeba tylko chciec i miec szacunek do siebie samego. Chyba sie po prostu nie dobraliscie bo kochajace sie malzenstwo, ktore do siebie pasuje nie rozwala sie w tak krotkim czasie. A wy jestescie jeszcze bardzo mlodzi.

Gość gość
Ktoś dołączył do rozmowy. Bo ja mam 42 lata mąż jest dwa lata starszy. Nie wiem czy z nią spał, krew mnie zalewa bo zawsze chodził z telefonem. Jeżdzimy na wakacje, na ferie, powodzi się nam ale jemu chyba za mało:(

Gość gość
a pytałaś go czy zywi jakies uczucia do tej kobiety?

Gość gwoli wyjasnienia
Maz przechodzi po prostu kryzys wieku sredniego. Wiem, ze to zadne usprawiedliwienie ale jest nadzieja, ze mu minie :D Chyba, ze zaszaleje na calego i rozwali wasze malzenstwo. Co sie sporadycznie zdarza.

Gość gość
Moj oglada anonse erotyczne ale nie wiem jak sprawdzic, czy sie umawia ? Nie mam dostepu do jego tel ani fb ma zahaslowane.

Gość gość
tak to jest jak się wiążesz z nieprawiczkiem żaden nie wytrzyma przy jednej.

Gość gość
wybacz mu zdrady, udawaj ze nie wiesz nic o tym.

Gość gość
15:43 To chyba jakis zart.

Gość gość
do autorki. długo taki stan trwa? jeśli chwilę to minie, jeśli miesiące lub lata...to tylko gorący seks w tle tak długo trzyma go przy niej. Może nie wystarczają mu wakacje, ferie. Może Wasz seks mu sie znudził? rozważyłaś to? przypomnij sobie kiedy ostatnio sie z nim kochałaś to bedzisz miała odpowiedź od kiedy Cię zdradza

Gość gość
Ta kobieta jest żoną jego kolegi. Jest ładniejsza ode mnie. Wiecie co znalazłam nawet? Ma jej zdjęcia w telefonie. Zapytałam go przed chwilą czy ją pieprzył? Powiedział, że nie. Sms miał taką treść " Klapsa z niespodzianką'? autorka

Gość gość
udaj ze nic nie wiesz, po co sie rozwodzic