Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża?

Polecane posty

Gość gość

We wrześniu w ostatnie dni miesiączki uprawialam seks z moim chłopakiem nie zabezpieczalismy się ale mój partner doprowadził do wytrysku nie będąc już we mnie .. okres mam na początku miesiąca dziś mamy 5 i nadal nic .. odczuwam lekkie bóle z lewej i prawej strony tak jakby jajniki .. bolą mnie piersi jak na okres i moja twarz zaczyna mieć wypryski dokładnie tak jak na okres .. mam dopiero 16 lat i trochę się boję

Gość gość
Młode mamy ładnie wyglądają.

Gość gość
Jak uprawiasz seks ZAWSZE jest opcja ciąży. Wiem, że to niemodne i pewnie Ci się nie spodoba, ale odpuść sobie seks na min. 2 lata. Zwyczajnie nie dorosłaś. Wiem, że to jest na granicy wykonalności, ale to byłoby dla Ciebie najlepsze. Osobiście myślę, że raczej nie jesteś, dla pewności kup sobie test ciążowy ok. 10 zł. Teraz wynik powinien być wiarygodny.

Po 10 dniach od terminu planowanej miesiączki zrób test z krwi Beta, wtedy będziesz wiedzieć czy jesteś mamą czy nie. Napisz jaki masz wynik kontakt@netporadnia.pl Pozdrawiam!

Gość gość
Stosunek przerywany to nie metoda antykoncepcji. Jeśli już nie chcecie się zabezpieczać to współżyjcie tylko w pewne w dni niepłodne. Możesz je wyznaczać na kilka sposobów. Jednym z nich jest mikroskop owulacyjny np Afrodyta. Bardzo dobre, proste urządzenie.

Gość gość
sprawdzi się również w przypadku nieregularnych cykli?

Gość gość
Nieplanowana Ciąża? Napisz ! Zadzwoń! NETporadnia Telefon - Chat – Email Zaufania dla osób, które są w nieplanowanej ciąży, rozważają aborcję oraz tych, które już jej dokonały. Zapewniamy bezpieczną przestrzeń rozmowy dla osób, które myślą o aborcji. Jesteśmy po to, by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wsparcie emocjonalne a także wiedzę z zakresu: 1. medycyny, 2. farmakologii, 3. procedur wsparcia instytucjonalnego, 4. psychologii, 5. prawa, tel.: 586 915 915 email: kontakt@netporadnia.pl http://www.netporadnia.pl/ Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00 Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję.