Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marchewciaaa

Lekkie plamienia, brak okresu, test zagadka

Polecane posty

Gość Marchewciaaa

Witam, piszę do Was, by choć trochę się uspokoić, poniewaz ten temat spedza mi sen z powiek i jest tematem nr 1 w mojej glowie, przez co nie moge sie na niczym innym skupic. Zazwyczaj moja miesiaczka dawala sie we znaki tydzien, a nawet jeszcze wczesniej objawiajac sie mocnym bolem piersi, a w dniu jej otrzymania silnym bolem brzucha. Ostatnim razem miesiaczkowalam od 29 sierpnia do 3 wrzesnia i jak zwykle 6 dni, przy czym ten ostatni prawie wcale. Do dzisiejszego dnia jednak sie nie pojawila, a mamy 5 pazdziernika. Kochalam sie w dni plodne, a okres powinnam dostac 4 dni temu, lecz nie czuje jakbym miala go dostac. Wczoraj mialam leciutkiebi bardzo jasne plamienie, doslownie kilka kropelek. Myslalam, ze to poczatek okresu, ale ten sie nie pojawil, a mija od tego czasu poltorej dnia. Dzien po spodziewanym terminie miesiaczki zrobilan test i na nim wyszlo cos, czego nie jestem w stanie do konca okreslic, poniewaz poza pierwszą kreską testową pojawil sie rowniez taki jakby cien drugiej, jednak prawie wcale niewidoczny. Nie wiem co o tym myslec i czy nie koloryzuję z nią, ale wydaje mi sie ze cos tam widoczne jednak bylo. Nigdy w zyciu nie zdarzyla mi sie podobna sytuacja i nie wiem za bardzo co mam o tym wszystkim myslec. Dodam tez, ze w czasie dni plodnych bylam na urlopie w Afryce i wiadomo, zmiana klimatu rowniez moze miec jakis wplyw na moj stan. Wiem, ze musze sie udac do lekarza, jednak zeby sie nie wyglupic sprobuje zaczekac jeszcze kilka dni, bo spozniajacy sie okres to normalna rzecz, ale laczac to wszystko w zasadzie wydaje mi sie ze to moze byc jednak ciaza. Co o tym sadzicie?

Gość gość
Zrob jeszcze jeden test. Podobno druga kreska mgiełka to tez wynik pozytywny.

Gość Marchewkaaa
Ciekawe co z tego wyjdzie. Zrobie jutro kolejny...

Gość Marchewciaaa
@npKarolina, dziecko wyszło.