Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mucha Śmierdziucha Iwona zbanowana

Polecane posty

Gość gość
Nowy i Widmo są regularnie banowani. Widać, że reszta też :D:D

Gość gość
Ban :D:D:D hahahaha zdychaj śmierdzielu nołlajfie pop*********y

Gość gość
Muszka aż tak hejtuje że ma bana?

Gość gość
wszyscy wyzywacie innych

Gość gość
gość dziś Wszyscy zbanowani i zapomnieli nicka gdyby nie to nędzne forum In i Mucha co byście wariaci robili? Wszyscy macie bana? O jakieprtole Haja, Szamberium, Kokos na temacie. x wysyłam twoje hejty do abuse, ciekawe co odpisza i czy zablokują c***isanie z pomarańczy

Gość gość
Wreszcie się za nią wzięli Koniec psychopatki

Gość gośćmuszka ś
Mam zmienne IP, więc nigdy w życiu nikt nie poznałby moich hejtów z goscia, gdybym hejtowała to raz. Nie mogą zablokować mi IP mądrale, bo zwyczajnie zawsze mam inne. ;) Zatem obalę waszą teorię. Jak Magdy konto zostało usunięte, to mówiliście, że to za hejty tak usuwają, jak mi zablokowano zakładanie tematów na nicku, ale konta nie usunięto to oczywiście parę kochających mnie od dawna ma używanie. Z kotką to był przykład i o nic jej przecież nie posądzam :O Bye.

Gość gość
gość dziś gość dziś Kotka ne hejtuje. Widmo zrobił jej podszywa i ktoś wysłał maila o zbanowanie podszywa i usunęli oryginał. Mucho srasz po innych x Czyli wystarczy zrobić komuś podszywa aby niewinna osoba dostała bana ? Masz ludzi za głupich czy masz dałna ? ccccccccccccc Widmo ile razy ciebie banowali obrońco erocóref? i nie obrażaj chorych na downa bo ciebie też zgłoszę 🖐️

Gość gość

Gość gość
Nowy nie ma bana od 10 lat ty k***a debilu nierozgarnięty

Gość gość

Gość gość
Muchę zgłosiła Szamberium z Inem 🖐️

Gość gość
Były motzne dowody to poleciał ban.

Gość gość
Wyzywanie użytkowników od erokuref też można zgłosić debilu

Gość gość
Hejtowała z "oranje,dostała ban 💤.

Gość gość
zbanowana kotka poes na temacie straszy banami i wyzywa

Gość gość
Można zbanować kogo sie chce, wystarczy zgłosić hejty z pomarańczy i wskazać dowolny nick:D.

Gość gość
A gęsi nie można

Gość gość
Po prostu musiało kilka osób zgłosić wpisy i okazało się , że to Muszka i stąd ban:(

Gość gość
ale jaki sens ma ban skoro w kilka minut można założyć nowy nick i pisać z pomarańczy, a ci idioci podniecają sie że ktoś bana dostał :D

Gość gość
Pedofilie też można zgłosić, wyzwiska od kuref, gwałcicieli dzieci, dałwnów itd tez można zgłosić 🖐️

Gość gość
gość dziś ale przeżywasz :D gdyby było tak jak piszesz to musieliby zablokować 99% piszących zejdź na ziemie bo nie masz kontaktu z rzeczywistością :D

Gość gość
" Wszyscy zbanowani i zapomnieli nicka gdyby nie to nędzne forum In i Mucha co byście wariaci robili? Wszyscy macie bana? O jakieprtole Haja, Szamberium, Kokos na temacie." X Jak mogli Muszke zbanować za wyzwiska skoro to nikt inny tylko ty stosujesz termin "szamberium" i wyzywasz 4Imp na temacie Ina i wielu innych. Zachowujesz sie jakbyś miał dałna i nie asekuruj sie donosicielstwem do abuse bo to jest termin medyczny adekwatny do twojego zachowania ty skończony debilu. Zresztą w abuse gdyby zobaczyli jak wyzywasz kobiety to ciebie pierwszego zblokowaliby i coś mi sie wydaje że nie rozumiesz tak prostych spraw bo nie jesteś sprawny umysłowo. :D

Gość gość
Ciebie by zablokowali pierwszego i co byś wieczorami robił? Kogo byś wyzywał?

Gość gość
20.39 Wylogowany Widmo na którego donosił Agent. To ty wywyalws Want od downów? Kto szukał Matu na fb!? Imperium byka kiedyś Wachlarzem z forum zrobiła Szamberium i zdradzila męża:-o

Gość gość
Znawcy tego forum twierdzą że można dowolną osobe zbanować na zasadzie wskazania nawet niewinnej osoby. Nowy nick i możliwość ponownego pisania po zbanowaniu to kwestia kilku minut. Co ci jest i na co cierpisz, że nie rozumiesz tak prostych spraw ?

Gość gość
Widmuś :) Petrova i Kreské ile razy miales banowanego? :-D Idź szukać Agenta na fb psycholu :-O

Gość gość
Litery ci sie mieszają. W twojej wypowiedzi jest bałagan jakbyś seks ze zwierzętami uprawiał. Twoja jedyna obrona i broń to chwytanie czyjegoś nicka. Wystarczy przetrzepać futro użytkownikowi natuzalem0325@o2.pl i już dostajesz cieczki oraz farbujesz z bólu całe ero w jego obronie. W takim stanie nie obrazisz zwłaszcza mnie i budzisz litość poprzez swoją nieporadność.

Gość gość
Idź spać naiwniaku.

Gość gość
muszkaś dziś Jak się zajmiecie Poes to odpieprzycie ode mnie. A Madzialena tez ma usunięte konto. x To było podłe.