Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzeba bicia?

Polecane posty

Gość gość

Wiem jak to zabrzmi ale...mam 16 lat i odczuwam potrzebę aby ktoś mnie zbił. Pod koniec wakacji spotkałam sie z "panem" i totalnie mnie zmienił.Teraz ciagle czuje ze powinnam zostać ukarana jak zrobię coś źle.W sumie to po prostu pragnę aby mnie uderzył.Ktokolwiek. Mam młodszego kolegę i już wyobrażałam sobie czy zgodziłby sie mnie uderzyć...Z tym,ze wątpię żeby sie zgodził. Fantazjowałam tez o tym jak robi to jego tata. Podoba mi sie to,ze ktoś potrafi mnie "poskromić"...Bardzo ze mną źle? :/

Gość gość
Jesteś normalną kobietą. Problemy zaczynają się wtedy gdy przewrócisz się 27 razy pod rząd ze schodów.

Gość gość
masz na myśli, że bicie, klepanie po pośladkach z nutką erotyzmu ?

Gość gość
Mam na myśli ostre bicie po praktycznie każdej części ciała :/ Paskiem czy ręką,wszystko mi jedno

Gość gość
A podobało by ci się, żeby ktoś cię bił wszędzie procz twarzy paskiem jednocześnie tym samym ździerając z ciebie ubrania aż do naga, a potem lał klapsami (rękę) po pupie, aż by ci pulsowało, tak żebyś się podnieciła.

Gość gość
Właśnie coś takiego bym chciała jak najczęściej

Gość gość
Rozumiem, czyli marzy ci się bicie, klepanie, a potem po prostu chcesz żeby ktoś Cię zerżnął, ale tak mocno, szybko boleśnie na 2 dziurki i zarazem przyjemnie szarpiąc za włosy i bijąc po d***e rękoma ?

Gość gość
możesz spróbowac wyjść skąpo ubrana w nocy do miasta, jak jakos facet cie zaczepi tonie krzycz tylko go popchnij i uderz, on się zdenerwuje i napewno cie pobije a nastepnie będzie uprawiał z toba seks na ulicy tzw gwałt, a jesli nie chcesz chodzić noca to zapisz się na jakiś boks tam też dsotaniesz łomot ale bez seksu

Gość gość
"Rozumiem, czyli marzy ci się bicie, klepanie, a potem po prostu chcesz żeby ktoś Cię zerżnął, ale tak mocno, szybko boleśnie na 2 dziurki i zarazem przyjemnie szarpiąc za włosy i bijąc po d***e rękoma ?" Dokładnie coś takiego.Najlepiej ze starszym facetem(35/40 lat)

Gość gość
Po tych all wypowiedziach stwierdzam, że jesteś poy****a totalnie, idź do Ojca i powiedz, że ukradłaś 3 wibratory z sexshopu wtedy Ci wp********i odechce się już wszystkiego XD ELO .

Gość gość
" XD ELO" Masz 14/15 lat?

Gość gość
Odezwij się: szarooki89@gmail.com