Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiuta96

masturbacja

Polecane posty

Gość Asiuta96

Hej. Mam trochę dziwny temat ponieważ jestem jeszcze młoda nie doświadczona. Jestem jeszcze dziewica chociaż mam już prawie dwadzieścia lat. Podczas masturbacji szybko dochodzę i to jest właśnie mój problem czy to normalne czy też jest coś nie tak. Miłe będzie poradzenie co mam zrobić z tą sytuacją.

Gość gość
w jakim sensie dochodzisz, masz orgazm czy wytrysk?

Gość mimi321
No chyba dziewczyna to ma orgazm ,nie wytrysk. Co do tego,że szybko dochodzisz to w twoim wieku normalne,hormony buzują ,wszystko gra.Później będzie to wyglądało inaczej jak będziesz miała stałego partnera,gdy seks nie będzie już tak pożądany .Obyś tylko nie zobojętniała. Ja po wielu latach muszę się bardzo postarać aby był u mnie orgazm.

Gość gość
Asiutka podaj@ to popiszemy sobie dluzej

Gość gość
ja np. mam tylko wytrysk a orgazm zdaza się u mnie raz na kilka wytrysków a po za tym sa filmy gdzie kobieta ma wytrysk

Gość gość
Nie wydaje mi się aby z tobą było coś nie tak,masturbując się doskonale poznałaś swoje ciało,nawyki i sposób masturbacji są doskonałym doświadczeniem na przyszłe życie seksualne,podczas stosunku z partnerem twoja reakcja będzie wolniejsza ale za to doznania dużo większe.

Gość gość
porzuć spożywanie wyrobów z wieprzowiny

Gość gość
Co ma wieprzowina do orgazmu?

Gość gość
Szybkie dochodzenie to żaden problem w przypadku kobiety, to ułatwi zadanie twojemu przyszłemu partnerowi :)

Gość gość
Masturbuje sie ktoras Teraz?

Gość gość_J
Musisz spróbować z facetem, jak coś to służę pomocą.

Gość gość
Moim zdaniem to bardzo dobrze ja tam ci zazdroszczę :P Ale powinnaś chyba nieco trochę poeksperymentować. Kup sobie kulki gejszy np. http://freetaboos.pl/kulki-gejszy-twin-balls-p-2172.html one są bardzo dobre na początek żeby ćwiczyć mięśnie kegla. Wtedy będziesz miała większe panowanie nad wszystkim :)

Gość gość
gość dziś przestan k***a spamowac w kolko

Gość gość
porzuć te mizerne zabawy bo z tego tylko choroby i niepłodność .

Gość zbyszek16_18
Dzisiaj prowadziłem kurs i w pierwszej ławce siedziała kobieta w krótkich spodenkach i jestem prawie pewien, że jak patrzyła prosto na mnie to sie masturbowała poprzez rozwiaranie i zaciskanie ud robiła to chyba 5-7 minut, Ciekawe która pani popisze na ten temat?

Gość zbyszek16_18
Dzisiaj prowadziłem kurs i w pierwszej ławce siedziała kobieta w krótkich spodenkach i jestem prawie pewien, że jak patrzyła prosto na mnie to sie masturbowała poprzez rozwiaranie i zaciskanie ud robiła to chyba 5-7 minut, Ciekawe która pani popisze na ten temat? Zapraszam zbyszek16_18@o2.pl