Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podrywa mnie brzydki chłopak

Polecane posty

Gość gość

Już nie wiem co robić. Jak mu dać do zrozumienia, że nic z tego nie będzie, bo nie czuję do niego chemii? Nie pociąga mnie fizycznie, patrzenie na niego nie sprawia mi przyjemności, nie chcę żeby mnie przytulał czy dotykał, on ciągle próbuje kontaktu fizycznego. Muszę go uderzyć publicznie w twarz, żeby się opanował?

Gość gość
wręcz przeciwnie dziewczynko, rzuć sie na niego z przesadą, zacznij pytac kiedy slub i dzieci oraz jak widzi przyszłość, nawał odpowiedzialności jaki na niego narzucisz sprawi że skuli ogon i ucieknie.

Gość gość
Dlaczego brzydki?

Gość KateD
Sama kiedyś byłam w podobnej sytuacji.. Musiałam niestety wprost przy kilku innych osobach powiedzieć temu chłopakowi prosto w twarz, żeby się odp****ł.... Podziałało. Niektórzy są mało inteligentni by zrozumieć gdy kobieta w delikatny i kulturalny sposób daje do zrozumienia : "Niestety nic z tego nie będzie, przykro mi".

Gość Tola30
ryzykowne, bo jeśli to ten z tych dojrzałych to i tak będzie chciał i ma dziewczyna jeszcze ślub. trzymaj się od niego przynajmniej na 1metr odległości. Gdy się zbliży uciekaj. Wreszcie zajarzy. Polecam zakup oryginalnych i modnych, sportowych butów Adidas na http://adidas-buty.pl/ :d :*

Gość gość
brzydki?! aaaaa feeeee! Jak on śmiał do takiej princessy, ludzie to wstydu nie mają