Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Martwię się o przyjaciólkę

Polecane posty

Gość gość

Mojej przyjaciółce pokomplikowało się życie, ma problem ze studiami, jest zapatrzona w mężczyznę który według mnie na nią nie zasługuję, nie docenia jej, a relacje rodzinne są dość pokrętne (rodzice są alkoholikami). Przestałam ją ostatnio poznawać, zawsze była bardzo pogodna, teraz załamuję się przy najdrobniejszym niepowodzeniu, wycofuje się z życia, odtrąca moją pomoc, mówi żebym ją zostawiła. Nie wiem jak jej pomóc, nigdy taka nie była a znamy się ponad 3 lata. Boję się, że może zrobić sobie krzywdę...

Gość gość
Ktoś ma jakiś pomysł ?

Odtrąca Twoja pomoc pewnie dlatego, ze sie wstydzi. Jesli sama o pomoc nie poprosi nie mozesz na sile. Badz przy niej mimo wszystko. Od czasu do czasu staraj sie jej poprawic humor. Niekoniecznie rozmawiaj z nia o problemach. Postaraj sie by dzieki rozmowom z Tobą wrocila do czasow kiedy byla szczesliwa.

Gość gość
Módl się za nią na Rozancu

Gość gość
Ona jest cały czas smutna, uśmiecha się na siłę, nie chce się z nikim spotykać, czasem przypadkiem wspomnę o jakiś trudnych dla niej sprawach to traktuje mnie jak wroga, momentalnie zmienia. To jest takie trudne

Gość gość
jestem pewna, że piszesz o sobie autorko :classic_cool:

Gość gość
Badz przy niej, wspieraj nie wie ze moze na ciebie liczyć