Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

InDesignStudio

PROJEKT PROJEKTANT

Polecane posty

Witam serdecznie, chcę poruszyć temat młodych osób prowadzących działalność. Sama prowadzę biuro projektowe i widzę, że z początku ludzie nie mają zaufania - z czasem są mile zaskoczeni, ale pierwszy efekt pozostaje. Uważam, że atutem jest współpracowanie z młodymi ludźmi, mają inną energię i otwarty umysł. Poniżej zostawiam link do mojej strony oraz do wpisu na blogu, jestem bardzo ciekawa opinii osób trzecich - bezstronnych. www.indesignstudio.pl http://indesignstudio.pl/mlodzi-start-projekt-projektant/#more-196 Jestem ciekawa co wy o tym sądzicie i jakie macie podejście :) Pozdrawiam serdecznie Ewelina

Zgadzam się z inaccessible89. Teksty masz pełne błędów ortograficznych, językowych i interpunkcyjnych. Jeśli myślisz poważnie o biznesie, to w przyszłości dobrze by było oddać teksty do korekty przed umieszczeniem na stronie i poprawienie tych już istniejących. Wiadomo, że nie to jest w tej branży najważniejsze, ale psuje dobre wrażenie. Jak chcesz być profesjonalna, to trzeba myśleć o wszystkim.

Dziękuję bardzo za uwagi, teksty zazwyczaj są wrzucane bardzo pochopnie i nie jestem miłośnikiem ortografii :) staram się to zazwyczaj zakryć zmianą graficzną tekstu :) jutro z pewnością je prześledzę na nowo - jest to raczej forma ekspresji :) mam 21 lat i zauważyłam dużo złośliwości wychodzących od osób mi nieznanych, sądzą pewnie, że laik w tak młodym wieku pewnie nic nie potrafi

Mam ukończoną szkołę w zawodzie projektanta wnętrz, natomiast uczę się na architekta i urbanistę :) Nie wiedziałam, że to zdjęcie mnie tak postarza :) nie jest tam użyta żadna kredka do oczu, jak się uśmiecham to strasznie mi się zwężają - może to dlatego. W rzeczywistości wyglądam na 18 lat, proszę mi wierzyć :)

Jestem świadoma tego, że teraz będzie mnie spotykać więcej słów krytyki niżeli pozytywnych opinii, ale sądzę, że to wszystko pozwoli mi się w końcu stać profesjonalistką :)

Gość GGGB
In cos sie jej tak uczepil?:P jak nie ty.;)

Gość GGGB
inaccessible89 dziś ok, spoko w sumie jej tez radzisz.;) ale kobiety sa czesto nadwrazliwe(szczegolnie jesli chodzi o wyglad, a ty drazysz i piszesz kilka postow o jej makijazu-pomimo tego ze wypiera sie przesadnego malowania..:D

Moi drodzy, to chyba nie w tą stronę :) Niczego się nie wypieram, bo zwyczajnie nie używam kosmetyków wymienionych przez kolegę i druga sprawa nie zmienię wyglądu z powodu tych postów, doceniam zdanie i opinie innych, ale zachowam swoją zwykłość i brak sztucznej otoczki :D A nad tekstami i ortografią z pewnością popracuję :) Tematy mówią też o mnie jako osobie, ponieważ wydaje mi się, że ludzie lubią wiedzieć i poznać osobę, której artykuły czytają -> to wzmacnia kontakt. Umieściłam póki co 4 posty, trochę mało związane z zawodem, ale z czasem też takie zacznę zamieszczać, a co do stylu pisania to pewnie z czasem się on ujednolici - każda osoba, która zaczyna z czasem potrafi odnaleźć się w tym lepiej -- nauka, nauka i jeszcze raz nauka :) Dziękuję bardzo :D

Miałam na myśli że nie może istnieć taki zawód jak architekt wnętrz, bo już samo to określenie jest błędne. Zgadzam się, że tekst jest chaotyczny, ponieważ został napisany szybko i na kolanie - chciałam w nim zawrzeć na szybko to o czym pewnie rozpisze się lub poukładam jutro, albo jak znajdę więcej wolnego czasu. Nie piszę elaboratu tylko blog, luźno i o czym chcę :) Gimnazjalne zdanie zostało dodane specjalnie, nie bądźcie już wszyscy tacy oficjalni. Mi w każdym bądź razie ulżyło :)

Sądzę, że gdyby wszyscy czytelnicy w tak dosadny sposób interpretowali artykuły to nikt nigdy nie były zadowolony i byłoby jeszcze więcej konfliktów :)