Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest jeszcze szansa na ciążę?

Polecane posty

Gość gość

Witam byłam stymulowana clo w 18dc mój pęcherzyk miał 23mm i dostałam zastrzyk pregnyl 10000j. Dziś mój 9 ty dzień po zastrzyku zrobiłam test w sumie tylko dlatego żeby zobaczyć czy pregnyl jeszcze się utrzymuje test ewidentnie negatywny. Czy możliwe jest że jednak jestem w ciąży?dziś bardzo kreci mi sie w glowie taki sam objaw mialam w pierwszej ciazy ktora poroniłam,ale np. piersi mnie wogole nie bola nic. Jak to bylo u was czy jest jeszcze szansa?

Gość gość
według mnie za wcześnie zrobiłaś test. Po podaniu pregnylu pęcherzyk mógł pęknąć na drugi dzień. Dzisiaj masz 9 dzień po podaniu pregnylu, może 8 po owulacji. A nawet test z krwi najwcześniej robi się 10 dni po owu. A gdzie sikany po 8 dniach miałby wyjść pozytyw ;) A jak długo się już staracie jeśli mogę zapytać?

Gość gość
Staramy się ponad 2 lata. Mam problem z owulacja ciężko ją wywołać pomimo idealnych wyników badań które nie wskazują na żadne schorzenie. 2 lata temu na clo zaszłam w ciąże bez zastrzyku ale okazało sie ze to ciaza biochemiczna.Wtedy o ile dobrze pamietam tez test robiłam 27dc i wyszedl negatywny a okolo 32 dc słabo ale pozywtywny i pamietam ze rowniez mi sie w glowie kreciło tak jak dzis ledwo autem dojechalam do domu. Bardzo bym chciala znow za wczesnie zrobic test bo już mam dosc tych rozczarowan ucieszyłam sie ze w koncu pojawila sie owulacja i po cichu liczylam że zostanie wykorzystana.

Gość gość
Wypowie się ktoś jeszcze?