Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osaiosa

Jestem w ciąży z żonatym

Polecane posty

Gość osaiosa

Witam serdecznie. Potrzebuję porady. Nie będę rozpisywała się na temat szczegółów ale jestem aktualnie w 8 miesiącu ciąży z żonatym mężczyzną. Zanim zaszłam w ciąże on zapewniał że jest w trakcie rozstania z żoną - mają 12 letnią córkę. Przez cały okres ciąży regularnie się widujemy on zapewnia jak to mnie kocha, że chce być ze mną i dzieckiem. ALE rozsądek nie pozwala mu na to JEST w potrzasku i nie potrafi podjąć decyzji. Chciałabym aby podjął jakąkolwiek decyzje byleby nie prowadził już podwójnego życia. Zamiast tego on ciągle dzwoni i użala się nad swoim losem, mówi że kocha, że mu ciężko. Mam już tego dosyć. Jakiś czas temu postawiłam mu ultimatum - albo sam porozmawia z żoną o tym że wkróce zostanie ojcem albo jeśli tego nie zrobi, poinformuję ją ja. Niestety nie zapowiada się na to aby odważył się wyznać prawdę. Brakuje już mi siły na to wszystko. Dodam że co miesiąc mamy ustaloną pewną kwotę pieniędzy (alimenty) dla dziecka i jak na razie wywiązuję się . Dziewczyny proszę doradźcie co mam robić bo już sama nie wiem.

Gość gość
Żony nie zostawi, nie łudź się. Jaką trzeba być osobą, żeby wplątywać się w związek z żonatym facetem. Życzę Tobie, aby Twój przyszły partner postąpił tak samo z Tobą i zrobił dziecko kochance. Zdrowia dla maluszka, pozdrawiam.

Gość gość
Nic ci nie doradze, bo jestes zwyklym s****wem bez godnosci i honoru. I wiesz co ci powiem ? Nie licz ze on sie rozwiedzie :D nie zrobi tego. A ty zostaniesz sama z bekartem i nikt nie bedzie chcial takiego s****wa z odzysku

Gość gość
Żoneczki to nie zostawi, nie ma takiej opcji. Tak mu wygodnie, a Ty byłaś tylko odskocznią, maszynką do rozkładania nóg i zaspokajania jego potrzeb

Gość gość
Głupi jest ze ci daje kase. Przecież bękarta jeszcze nie ma na świecie

Gość gość
Liczysz ze sie rozwiedzie? To głupia licz dalej...

Gość gość
Kasę Ci daje za milczenie, żebyś nie wygadała się do jego żony

Gość gość
Nie rozpieprzaj malzenstwa i rodziny. Trudno

Gość gość
Pewnie chcialas go zlapac na bekarta. Nie licz na to, ze sie uda. On sie nie rozwiedzie.

Gość gość
Prosta rada daje kase ci to jest ok. Niemieszaj tego jego żony. To nie jego żona jest winna ale ty i on. Logiczne. Mało tego. Utrzymuj katak znim by to dzieciątko miało ojca by niemiało horej potem psychiki. Zrozum on ma corke niech to dziecko tez wie ze ma ojca potem jego zona wyżuci jego i co zwichrowana psycha tamtego dziecka. ZROZUM WTAKICH AKCJACH ZAWSZE CIERPIĄ DZIECI. Z biegiem czasu prawda wyjdzie najaw. Ale proszę cie szanuj dziecko i swoje i jego ztamta kobietą. Napewno ustal zasade ze niech ci niegada ze cie kocha. Badzie partnerami na za sadzie kolezeństwa ityle. I pamientaj niepozwol by krzywda stała sie tym dzieciom. Dzieci bardzo cierpia jak widza ze cos sie wali w zwiazku. Uszanuj je

Gość dlugowlosa na szpilkach
Niestety bylas naiwna i teraz przyjdzie Ci za to zaplacic -przygotuj sie na samotne macierzynstwo skup sie na dziecku i idz do sadu po alimenty ,nie angazuj sie w zdemaskowaniu swojego kogucika jak przyjdzie pozew to wszystko wyjdzie na jaw ..

Gość gość
uważam że jego żona powinna się dowiedzieć

Gość osaiosa
Z drugiej strony dlaczego jego żona ma żyć w nieświadomości?? Dlaczego on ma prowadzić sobie spokojne życie a ja mam cierpieć?

Gość gość
na własne życzenie cierpisz..... zanim zaszłaś z nim w ciążę chyba minęło trochę czasu i miałaś świadomość, że się jednak facet nie rozwodzi do kogo masz pretensje??? schrzaniłaś życie dwójce dzieci - on i tak z Tobą nie będzie wiadomo, że pójdziesz do tamtej kobiety, bo przecież TY CIERPISZ, niech wszyscy cierpią

Gość gość
Ale to niejest problem jego żony ,zostaw jego zone, będzie chciał to powie. Zrozum wy macie dzieci ity i jego zona.

Gość gość
Skup sie teraz na ciaży badz wesoła radosna ogladaj radosne filmy zeczy. Potem sam sie problem rozwiaże. Niepozwol do tego by tamte dźiecko było bez ojca. Ten twoj niech sobie tak zyje. Na 2 rodziny powiec mu tylko tyle ze jest mile widziany ale niech ustali sobie sam co dali. Nierozbijaj tamtego zwiazku kto wie czy za 3lata czy za mies. Niepoznasz jakiego faceta iwtedy sie ułozy wszystkim jakos. Niedziałaj w hwili emocji to zła i hora droga.

Gość gość
Obludne jestescie,bo niejedna ciąża w malzenstwie to wpadka,wszystko spada na kobiete a facet ma wszystko w d..*e,wystarczy mu komp i telefon oraz tv. Przyniesie pare groszy i jest jakby go nie bylo. Autorko,wypnij sie na facia,tylko zalatw po urodzeniu dziecka alimenty. I zyj sama a nie zludzeniami!

Gość gość
Co to za rady są? Utrzymuj kontakt aby dziecko miało ojca ale nic nie mów żeby jego córka tez miała ojca? A pomyśleliście że ta córka może by chciała wiedzieć, że ma rodzeństwo???!!!!!!! Jak długo można żyć w ukryciu w takiej sytuacji? Jakiego ojca to dziecko będzie miało, takiego co się ukrywa? A dziecko też będzie wtajemniczone w sytuacje i będzie miało zakaz mówienie kto jest jego ojcem?

Gość gość
Zal mi jego zony i corki. To juz duza dziewczyna, ktora wiele rozumie... jesli ojciec rozbije rodzine z,kochanka, to moze to zawazyc na psychice tej dziewczynki i podejsciu do mezczyzn juz na cale zycie. A ty to co ciele mele ? Po jakiego grzyba zachodzilas w ciaze z zonatym ??? Trzeba bylo ppowiedzieć rozwod i wtedy dziecko. Chcialas go zlapac na dzieciaka to teraz masz, gnoju narobilas.

Gość gość
Też jestem w ciązy i niewyobrażam sobie tego żeby mój mąż zadał się z jakąś inną. W ogóle jeżeli chodzi o kobiety, które sypiają z żonatymi mężczyznami uważam za wybrakowane. Po, co rozbijać rodzinę? Nie wiem czego oczekujesz, po prostu się z nim rozstań. I tak już zrujnowałaś życie i sobie i jemu. Nie licz na to, że on odejdzie od żony. Prędzej znajdzie sobie inną kochankę, niż odejdzie od żony. Tacy są mężczyźni. Skoro już i tak nabroiłaś, i to widzę z niezłym skutkiem, po prostu uwolnij się od niego i daj sobie odetchnąć. Daj szansę swojemu dziecku, na to żeby miało innego ojca, bo ten najwidoczniej nie chce nim być.

Gość gość
Dziwne Mam 12 letnią córkę i właśnie wczoraj słyszałam od dobrej "znajomej" że za jakiś miesiąc mojemu męzowi urodzi się dziecko. tyle ze ja nie jestem w ciąży

Gość gość
No to pogratuluj mezowi ze zafundował córce rodzenstwo, zapytaj kiedy chrzciny i czy bierze tacierzyński ?

Gość gość
I znowu to samo - niczemu niewinny misio i dwie kobiety, które zaszły w ciążę, bo.. wiało z tym, że jedna z powodu ślubu a druga bez

Gość gość
Normalna sytuacja. Zostanie z zona a ty puszczalska kobieto bedziesz samotna matka dostaniesz ze 300-400 zlotych alimenty i tyle. Zacznijcie w koncu wybierac porzadnych mezczyzn bo ci wygina niedlugo bezpowrotnie.

Gość gość
Tu akurat jest post factum, ale zapamiętajcie, drogie kobiety, że nie sypia się z nikim, kto się do was oficjalnie nie przyznaje przed całym światem, w tym własną rodziną, przyjaciółmi i znajomymi.

Gość gość
Nigdy nie ufajcie mężczyznom, którzy: 1) nie zapoznają oficjalnie waszych rodzin ze sobą, 2) nie wprowadzają was w grono swoich przyjaciół, 3) ukrywają się z wami przed całym światem. Nie wolno z takimi chodzić do łóżka, nawet jeżeli czujecie się zakochane! Miejcie tę odrobinę instynktu samozachowawczego. Pojawiającym się do kogoś uczuciom powinna zawsze towarzyszyć chłodna decyzja, że z racji odsłonięcia swojej wrażliwości stajecie się teraz mimo wszystko ostrożne, żeby w razie czego zapalały wam się jednak te ostrzegawcze lampki.

Gość osaiosa
Takie małe sprostowanie- tylko ja jestem w ciąży, nie jego żona.

Gość gość
Znowu kobiety leca na bad boyow