Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna robi mi awanture bo ja dochodzę i nie czekam na nią.

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, mam taki dziwny problem.. Bardzo kocham moją dziewczynę, z tego co mi mówi to ona mnie też. Jesteśmy 3 misiace razem. Lecz ostatnio zaczęliśmy się coraz bardziej kłócić , nasz związek wisi na włosku gdyż " kolejny raz myślę tylko o sobie ". Uprawialismy seks i któryś już raz w naszym związku jest awantura bo ja doszedłem pierwszy i nie poczekałam na nią, mimo tego że się powstrzymywalem pare razy żeby się nie spuścić by ona doszła pierwsza. Czy to moja wina ? Czy ja myślę o sobie ? Czy zawsze powinienem się powstrzymywać i czekać na nią ? Ona chce ze mną zerwać bo myślę o sobie. Proszę pomóżcie

Gość Pani Bernadett
A może doprowadź ją po przez minetkę? Jeśli dojdziesz szybciej co się zdarza, pokaż jej siłę swoich palców i języka. Nie zostawiaj jej bez orgazmu, bo to brak wychowania jakby.;) No wyobraź sobie, że Twoja kobieta zadowala Cię ustami i tuż przed strzałem nasieniem--- ona przerywa. I co wtedy PROWOKATORZE?;)

Gość Pani Bernadett
Dlaczego do mnie pijesz bez powodu Smof? To Tobie odpowiadalam? Jeśli tak, to zrób z moich słów pożytek. Jeśli nie Tobie, to wychowanie wymaga aby przemilczeć;)

Gość Pani Bernadett
Kto pyta nie błądzi Smof:) Jeśli te tematy Cię bawią (mnie wesela i martwią zarazem) to znaczy, albo nie masz doświadczenia "w tych sprawach";), albo zapomniałeś jak byłeś mlody;), albo też, zamiast potraktować pytanie "powaznie" wolisz wysmiac--- co oznacza, niedojrzalosc w byciu wzorem. Po prostu.:) Przeprosiny przyjmuję. A temat uważam za prowokację.

Gość gość
nie po to dziewczyna ma chlopaka, zeby dochodzic przez palce albo jezyk , porazka , widac ze sex jest dla niej wazny a ty sie zlewasz i masz ja gdzies , znajdzie sobie faceta co ja zaspokoji fiutem a nie palcami

Gość gość
My razem z mężem mamy związek bez tabu i mówimy spokojnie tego co pragniemy. Mąż jest zawsze przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i wspierał porody. Będąc samej przy badaniu może nas spotkać taka tragedia ze strony ginekologa. ..Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek - poranny.pl... Mąż zawsze doprowadza mnie do silnego orgazmu. Zaczyna od minetki potem seks do pochwowy i często pieszczę go lodzikiem. Warunek dobra higiena intymna.

Gość gość
23,26 lacz sie koniecznie

Gość gość
9.40 "lacz się koniecznie " Ty się lacz bo w związku oboje powinni być szczęśliwi nawet w życiu seksualnym. A ty tępa głowo na tyle cię stać podaj argumenty!

Gość gość
No kiepski jesteś, niektóre kobiety potrzebują minimum 15 minut żeby dojść do orgazmu

Gość Bramkarz z reprezentacji Danii
Zacznij amory poprzez palcówkę, minety etc. Zresztą mówi, że Ciebie kocha (po 3miesiącach) a pruje się za tak delikatne sprawy. Można zwrócić uwagę, niektóre osoby i na to się nie odważą mając na uwadzę jak krótko są ze sobą. Można pewnie inaczej ale nie robić awanturę w związku z czymś takim w dodatku podciągając to wszystko pod szantaż. Temat drażliwy, wiadomo ale słysząc to od niej poraz kolejny, Ja bym odpowiedział jej tak - TO IDŹ W P**DU, NARAZIE. Wróci za pół godziny, chyba, że faktycznie zależy jej tylko na ******iu. Dobranoc.

Gość gość
Ale jazda, nawet bramkarz reprezentacji Gani tutaj się udziela. Nie wiefzialam

Gość Princessinthesky
A nie jest ci głupio że nie zaspokajasz swojej kobiety? Popracuj nad seksem, bo coś takiego raczej jest słabe.

Gość gość
Prawidłowo, kobiety mają pierszeństwo!

Gość gość
09,53 twoj maz niech ci bada c**e , po co wogole chopdzisz do gina p******a psycholko