Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pragniecie faceta to myślicie o penetracji z nim?

Polecane posty

Gość gość
mam jak abu abu :) to niesamowite :)

Gość gość
dobry seks to podstawa

Gość gość
zadna nie lubi penetracji?

Gość gość
ciekawe to dlaczego niektóre tak jęczą własnie wtedy? :-P

Gość gość
Jecza bo chcą żeby facio się cieszył i szybko skończył ;) x Nie istnieje coś takiego jak orgazm pochwowy! To co niektóre czują w pochwie jest od lechtaczki. Tak samo jak są osoby które potrafią się do orgazmu doprowadzić samymi myślami, bez dotyku. To przy tym nazywanym pochwowym jest na podobnej zasadzie. Tylko lechtaczka odpowiada za oragazm u kobiety :)

Gość gość
O "penetracji"?! Jakbym chciała puścić pawia, to tak, pomyślę o "penetracji". Rany, co za d..... tu przychodzą. Z lasu? Z chlewa?

Gość gość
To co niektóre czują w pochwie jest od lechtaczki XXX a i tu nie masz racji? bo łechtaczka TYLKO pobudza, napełnia itd coś jak ssanie w samochodzie i tyle, zeby rozruszać na full spead trzeba zmienić fizjologicznie położenie pochyw chyba przez hormony czy coś? MOZE KTORAS DOKLADNIE WIE co i jak? a potem są przecież magiczne surcze mityczne? łechtaczka nie powoduje ich

Gość gość
:) Jak pragnę faceta to w pierwszej chwili pragnę by mnie namiętnie pocałował potem aby mi rozpial bluske i piescił moje piersi a potem zanurzył głowę pod spódnica i języczkiem sprawiał mi rozkosz a kiedy zaczynam odpływać wszedł we mnie i kochał :)

Gość gość
moze clue jest w tym że kobiety nie znają swojego orgazmu na full wiec im nie zalezy na tym jak facetom? Może dla niektórych jak mają mokro i np. 1 skurcz jest ok? Jest i trzecia rzecz, mozemy myślec ze tzw. orgazm pochwowy wymyslono w czasach gdy faceci to ustalali poto żeby mieli upsrawiedliwienie dla swojej checi wszechtronnego wkładania (przez fałszywą definicję i wciskanie tego w praktyce plus zacheta punktow g itd) A babki jako KOTRa współcześnie chcą niby feministycznego orgazmu czyli przytulania jak dwa misie, bo wtedy odpływają Tylko dla faceta to nie jest nawet sex,a najbardziej pragnie nas w trakcie przeciez penetraji co ma stanowić wartość dla kobiety że się tak podoba facetowi że na widok jej ciała i w działaniu on odpływa na maxa Podczas gdy babka nie moze odpłynąć na maxa? ale ma to chociaż że się podoba facetowi i jest akcepotwana? :-) i CO?

Gość gość
a moze jednak nie kochaci ich naprawde jak nie chcecie z nimi bycia wśrodku?

Gość gość
oczywiście że tak, jak jestem zauroczona facetem to po krótkim czasie, w którym wiem że już mi się podoba- bo często nie jest to od początku kiedy go poznam- pragnę i seksu z nim. często fantazjuje o tym jakby na mnie lezal albo ja na nim na jeźdźca- fantazjuje za dnia, przy masturbacji. aha a poznaje że facet mi się podoba też przez to że gdy razem rozmawiamy stoimy blisko siebie to czuję przyjemne wirowanie i coś jak wewnętrzne nabrzmiewanie w łonie. mam 28 lat,

a tak swoją drogą coś mi się przypomniało. Nieraz kiedy ma do czegoś dojść. Domyślam się że coś może być i ide do niego (większość z facetów) to jestem podniecona ale kiedy go zobaczę lub kiedy już wejdzie podniecenie ustępuje. Dlaczego jęczą? Czują ból, ale też czują w środku członka to miłe do póki nie zatrze jej ale nie to samo co- no właśnie to co jest pożądane. Nazwijmy to bliskością i przyjaźnią, zrozumieniem, szczerością i nienarzucaniem nie przymuszaniem. Żeby było dobrze ... nie wystarczy penis. Nie chce mi się pisać o co tu chodzi. O wiele choć tak nie wiele a jednak wielu tego nie ma. Pewnie kobiety też nie, bo dlaczego z wieloma się gryzę? Chyba ze to chodzi o dopasowanie partnerów wredota z wredotą się dogada? Nie wiem. A może trzeba dojrzeć do uczucia a może się rozumieć bezwzględu kim się jest. Tak widze to od strony kobiecej

Gość gość
ALE tak naprawdę to TYLKO żeby jeszce pochwa dostosowała się do sytuacji i skurcze pełne gwarantowane, a dziewczyny szukają tego w czymś na zewnatrz, czytaj facecie Przecież to na pewno nie on nie namiesza w tej pochwie, nie potrafią tego bo to wasza jest przecież? sorry

a tak gdy byłam młodsza myślałam o seksie jaki był mi znany teraz znam się trochę więcej i trochę inaczej myślę. Gdy poznasz czegoś czego nie znałaś to myślenie się zmienia. Może mi coś przemknąć przez głowę o seksie ale chcę czegoś więcej i nie jestem taka "głupia" jak wcześniej ale o cos więcej myślę że trudno i zostaje ewentualnie co jest.

jeśli jest uczucie to w pochwie się coś zmienia ale "odpowiednie uczucie" pełne. Tak jak śluz pojawi się na chwile gdy jest byle facet i szybko ustąpi a później nie wszystko przebiega dobrze tylko tak byle jak

Gość gość
i właśnie w KONCU W TYM RZECZ, że z jednym jest tylko wstęp a w innym wypaku ciąg DALSZY i to chyba nie zalezy od faceta a juz bardziej jego przyrodzenia chyba

Gość gość
nie ma takiej co rozpoznała to jakoś :-)?

ja wiem. Nie od przyrodzenia. Od podobania od bliskości prawdziwej wewnętrznej od uczuć ale poprawnych. Gwarantuję że to nie przyrodzenie. Nie wiem czy to sprawka samego faceta czy i kobieta nie powinna czuć się w pełni ok w życiu w e wszystkim ale facet może pomóc się tak poczuć. Pokazać że jest ok. kiedy widzi się same najgorsze strony których może nie być. Osoba w porządku może ciągnąć osobe mniej w porządku i Zgrają się oboje i będzie w porządku. Dla tych którzy tego nie przeszli trudno wam wyjaśnić co to jest w porządku. To" niebo "? Sama nie umiem określić. Wiesz ż e czeka Cię tylko to co pragniesz, realizujesz się [praktycznie w pełni. Tak to wygląda. Wszędie i w e wszystkim. Masz wysokie poczucie własnej wartości

Gość gość
moze macie nadwrazliwa pochwę po prostu?

Gość gość
Od lechtaczki kobieta może dojść, mieć mega skurcze i totalny odjazd aż się w głowie kręci. Natomiast od samej penetracji nie dojdzie. Penetracja potrzebna jest... do zapłodnienia. Dlatego mało ktora będzie myśleć o penetracji, no chyba że bardzo chce dzidziusia ;)

Gość gość
to co się dzieje z wami że łechtaczkę tak lubicie a własną pochwę nie?

19,14 i ten drugi przez łechrtaczkę jest inacej a przez [pochwe tez inaczej. Kobieta raczej dochodząc przez to pierwsze nie jest dopieszczona. To jest trochę seks na siłę. Kobieta nie tylko gdy chce dzidziusia ale gdy jej dobrze gdy facet jest w porządku. Tak można się kochać cały dzień z przerwami. Jeśli się nie podobacie a z większością może tak być bo o to łatwiej to jest tylko co jest. Mężczyzna chciany niewątpliwie o tym wie i wzbudza odpowiednie reakcje

Wiele kobiet pewnie nie poznało właściwego meżczyZNY ANI nie zna tego UCZUCIA. To siedzi gdzieś w psychice więc nie wywołasz tego bez odpowiedniego tego czegoś. Sama myślałam że to mit dopóki nie złapałam kontaktu z Nim

Gość gość
to nalezy szukać na zewnątrz czy wewnątrz? bo paradoksalnie wiadomo gdzie to wszystko idzie

może tak. Jak nie będzie wewnątrz to jest kiepsko. Zewnątrz to wygląd? Może być i wewnątrz i zewnątrz ale nie zewnątrz bez wewnątrz. A tak swoją drogą to nie rozumiem jak może być zewnątrz bez wewnątrz Przecież żeby wyglądac to trzeba o siebie dbać i umieć a do tego jest potrzebna inteligencja albo jej używanie czyli wewnątrz