Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolnyptak

Dziękuję Ci Boże za

Polecane posty

Gość wolnyptak

...to, że nie mam na stałe kobiety. Dzięki temu nie jestem dojony z kasy i robię to na co mam akurat ochotę. Jeśli nie mam ochoty, to nie robię. Zawsze zostaje mi grosz z wypłaty, który ląduje w kasetce. Za to, że na dancingach jest dużo wygłodniałych kobiet, które chętnie nawiązują kontakty i są bardzo ochocze na związek. Dzięki temu dobrze siębpieprzą licząc na to, że pwiną mnie sobie wokół palca i będą doić z kasy. One zawsze tak szczerze płaczą, gdy się im mówi, że ten związek nie ma przyszłości.

Gość gość
absolutnie racja!

Gość gość
nie dość że idziesz drogą wytyczoną przez diabła , to jeszcze chcesz obrażać Boga swoim cynizmem , radze ci porzuć tę drogę .

Gość wolnyptak
może to i nie jest boże ale kobiety są podle. boję się ich

Gość gość
informuj każdą przed seksem, że nie jesteś zdolny do miłości i liczysz tylko na niezobowiązujące uczuciowo dymanie. oby żadna oszukana przez ciebie kobieta nie wpadła. nie jesteś mężczyzną, bo mężczyźni ponoszą pełną odpowiedzialność za swoje czyny. zwykły *****cz.

Gość czarna osa
7.17 rano i juz bredzisz człowieku na tym forum? Nie wytrzezwiales jeszcze od wczoraj? Ze tez ci się chciało :D