Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fili96

Czystość w polskich pociągach

Polecane posty

Gość fili96

Podobno kto ma w głowie olej, ten idzie na kolej... Ja niestety mam go nieco mniej, więc poszłam studiować ;) Bardzo proszę, abyście zechciały poświęcić mi dosłownie 5 minut i wypełniły ankietę na temat poziomu higieny w naszych pociągach. Chyba każda z nas ma na ten temat coś do powiedzenia? ;) https://www.ankietka.pl/ankieta/244788/czystosc-w-polskich-pociagach.html Z góry dziękuję, bardzo mi to pomoże!

Gość gość
A co tu pisać w polskich pociągach jest syf i malaria.

Gość kirkiri
Wypełniłam, choć zastanawiam się po co taka ankieta? Od ankietowania czyściej nie będzie ;p

Gość gość
W pendolino, IC, EC a nawet w normalnych jest bardzo dobrze. Unia Europejska kupila Polakom pociagi, jeszcze sie nie zniszczyly.

Gość gość
Pracuję w firmie sprzątającej pociągi i chciałam wam wszystkim zwrócić uwagę, że od nas z bazy ZAWSZE pociągi wyjeżdżają czyste, z pełnym wyposażeniem. Ten cały syf, który się tworzy to już niestety dzieło pasażerów ;/ Podróżujemy w takich warunkach, jakie sobie sami stworzymy ;p

Gość Ania338
W przewozach regionalnych słabo, ale w intercity jest już ok ;)

Gość gość
Posłane! Uważam, że generalnie czystość pociągów się polepszyła, ale niestety stan ubikacji nadal jest fatalny. Nie raz po wejściu do tego przybytku wolałam zrezygnować, niż skorzystać w tak fatalnych warunkach...