Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truskawkann

DZIWNY SEN

Polecane posty

Gość Truskawkann

Hej wszystkim, być może malo kogo interesuje to co tu napisze. Dzisiaj w nocy miałam przedziwny sen a raczej był on rozłożony na dwa sny. Obudziłam się z płaczem, cala w łzach, przestraszona, Zasnelam i śnił mi się ciąg dalszy. Zazwyczaj śni mi się coś na jakiś czas i ma to zwazek z jakim wydarzeniem z dnia lub coś co się wydarzy (sprawdza się to niemalże zawsze;coś mi się przyśni a na drugi czy któryś dzień po śnie dzieją się podobne rzeczy czy sytuacje) próbuje jakoś zrozumieć ten sen i zapomnieć o nim. Opiszę ten sen ale jest ona mało zwiezły bo takie zazwyczaj mam sny, nie do kupy, nie układ A się w całość. Śnilo mi się że zaczęłam rodzic ( w ciąży nie jestem), byłam na jakiejś sali na stole chyba blok operacyjny nie wiem :/ i ktoś zaczął do mnie mówić że mam wybierać: urodzić córkę i umrzeć czy żyć i aby córka umarła. Wybrałam swoją śmierć, czułam jak umieram zaczęłam widzieć operacje jak mi wyciągają córeczkę z brzucha jak ona zaczyna też umierać nie oddycha serce nie bije, nagle jakby jej dusza była przy mnie i mówiła do mnie, mamusiu zyj jesteś potrzebna tacie (mój obecny chlopk) będziecie mieć wiele innych dzieci i nie zdążyłam nic powiedzieć i widizlam tak jakby z góry że mój córka ożyla zaczęła krzyczeć, była bardzo malutka, poplakalam się i się obudziłam po chwili gdy odetchnelam zasnelam i śniło mi cie dalszy, widziałam jak mnie zabieraja gdzies, a w szczególności widizlam mojego chłopaka i jednocześnie tatę corecxki jak w szpitalu siedzi przy niej jak jest załamany, a potem jak się nią opiękne, jak buduje dom, wychowuje ja, ja razem mieszkają, jak odprowadza ja do przedszkola, kupuje jej zabawki,bawią się w ogrodku. Nie wiem OC ten sen ma znaczyć :( może ktoś ma jakieś zdanie na temat tego snu :)byłabym wdzięczna jakby napisał, może komuś też się coś podobnego śniło, pozdrawiam ☺

Gość Truskawkann
najdziwniejsze , że córeczka ze snu była cała czarna jak smoła a ja przecież nigdy w Afryce nie byłam......

Gość gość
Tylko juz psychiatryk...

Gość Truskawkann
Mogłabyś się nie podszywac :) Raczej to co napisałam skierowalam do osob ktore maja cos normalnego do powiedzenia jeszcze na ten temat (w przeciwieństwie do Ciebie i jeszcze pod moją nazwa; ale spoko tacy ludzie też się zdarzają hehe) ;)

Gość gość
może spytaj kogoś kto się zajmuje snami, na jakiejś stronie o snach..bo tu eksperta nie znajdziesz raczej ale nie martw się na zapas - taki sen może mieć zupełnie inne znaczenie niż się wydaje, nie musi oznaczać nic złego

Gość gość
radzę sprawdzić test , być może już jest poczęte . Ale jeśli chodzi o sny to był sen proroczy .