Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasmutna25

załamana :(

Polecane posty

Gość jasmutna25

Witam nie wiem co ze sobą zrobić... Świat mi się zawalił nie chce mi się żyć mam myśli samobójcze każdego dnia wstaje i kładę się z placzem... Zacznę od początku.. Jestem w 7 miesiącu ciąży partner dziecka zostawił mnie 1,5 miesiąca temu poszedł do innej... Prócz mamy nie mam nikogo przeszłam załamanie i szok... Znajomi...hmm tak naprawdę nigdy ich nie miałam a teraz w tym ciężkim dla mnie czasie zobaczyłam że ich nie ma. Mój ojciec alkoholik zero pomocy z jego strony a reszta rodziny porozjezdzana po całej Polsce.. Prawie nie wychodzę z domu wiem co powiecie że nie mogę się łamać że mam dziecko ono mi da szczęście.. Owszem da i bardzo je kocham.. W skrócie powiem że ojciec mojego dziecka zero odzewu zero pomocy jak i ze strony jego siostry i matki nikt nie zapyta jak ja się czuję czy wszystko ok z dzieckiem... Cała wyprawka wszystkie koszta związane z ciąża spadły na mnie.. Szkoda mi dziecka zs będzie miało takiego ojca... Ale jest mi przykro że tak mi życie się ułożyło..

Gość gość
Podasz sku/rwiela o alimenty

Gość gość
Autorko z jakiego miasta jestes?

Gość jasmutna25
Podaj maila odezwę się.

Gość jasmutna25
Tak prawniczkę mam już i papiery do sądu złożone.

Gość gość
To straszne co piszesz, tez bym się załamała... Ale myslę, ze jak dziecko się urodzi będzie lepiej.. Jak ten facet cię zostawił, to nie warto myslec o nim już w ogóle, bo to cie tylko zniszczy, podaj go tylko jak najszybciej o alimenty, do tego nei trzeba nawet prawników... Znam jedną samotną matkę, co straciła męża w wypadku samochodowym, i babka daje radę, zyje na naprawdę dobrym poziome, ma porządną prace, samochód, chodzi na siłownię, konie... wygląda na zadowolona z zycia, a dziecko musiało być w chili tego wypadku ba małe, bo teraz dziewczynka ma chyba 7 lat, i to już było lata temu.. Teraz jest dużo łatwiej bo socjal w tym kraju się jednak zwiększa, przez pierwszy rok się dostaje 1000 zł, a potem 500, bo chyba obu łączyc nie można, tyle ze musisz konieczni uregulowac sprawę z tym facetem, jelsi chcesz wpisac w akt urodzenia, ze ojciec jest znany, to będziesz potrzebować wyroku rozwodowego żeby dostawac choćby zasiłek rodzinny na dziecko (do 500 plus tego akurat nie trzeba)

Gość gość
Dziewczyno ciesz sie ze teraz. Wiesz ilu okazuje sie palantami po urodzeniu dziecka? Po co ci to? Nie byl ciebie wart i juz a niech tamta uzera sie z facetem z odzysku. Jak zdradzil raz to i kolejny pewnie wiec i ona moze sie spodziewac. Nie byliscie sobie pisani i juz. Ciesz sie z malenstwa:)

Gość gość
Autorko z jakiego jesteś miasta? Mam malutkiego synka. Bardzo dużo fajnych rzeczy dla dziecka mogę Ci przekazać i zaoferować własną przyjaźń.

Gość gość
a ja jestem 26 letnim prawiczkiem bez pracy zyjacym z mama

Gość gość9876
Up

Gość gość
Skad jestes? Mam fajne ubranka dla dziewczynki moge Ci cos przeslac

Gość gość
Temat ma 1,5 miesiąca.Autorka mogła już urodzić.