Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja bratowa schudla 18 kg!

Polecane posty

Gość gość

da sie? da sie:) tylko ona poszla do dietetyczki i trzymala sie zalecen i nie potrzebowala manga sranga czy innego cudenka

Gość gość
To ja Ci odpowiem tak .można pilnować wagi żeby nie musieć się odchudzać .da się.utuczyla się jak św unia nie potrzebnie.może i schudła ale jej ciało pozostawia pewnie wiele do życzenia.stan skóry itd

Gość gość
Hej. Autorko peezdy z kafe zawsze się do czegoś przyyebia:-)

Gość gość
gość dziś wylazl z jakiegos chlewa, albo wychowal go pastuch od wieprzy, bo w ogole nie umie rozmawiac z ludzmi,

Gość gość
niektorym kobietom po ciazach rok po roku zostaja nadprogramowe kilogramy a jej cialo jakos odpowiada mojemu bratu wiec nikomu nic do tego , dzieci tez chcieli miec " po jednych pieluchach " w ten sposob odchowala i wrocila bo pracy a miala do czego wracac bo jest wyksztalcona i czekali na nia widocznie . zwyczajnie mi zaimponowala , to fajna dziewczyna i madra a cialo jak sie chudnie z glowa to nic stasznego sie nie dzieje

Gość gość
To super.jednak uważam że lepiej zapobiegać niż leczyć.ale i tak fajnie że jej się udało ☺

Gość gość
no lepiej lepiej ale co zrobic jak czasami wyjdzie tak , ka tez mam 2 dzieci zawsze bylam watlej budowy i typ niejadka , tak mi zostalo ona jest wyzsza odemnie ma jakies 168 na oko i zawsze byla taka ..... nie gruba , jak sie patrze na zdjecia ze slubu to ona absolutie nie byla gruba ale taka kobieta no i pierwsza ciaze poronila pozniej sie leczyla , dwie ciaze rok po roku sie udalo ale i nadwaga tez ja dopadla . a temat mial byc motywacja dla pan ktore wyczytuja rozne diety z internetow i kupuja drogie badziewia zeby tego nie robily bo wystarczy pojsc do specjalisty , dietetyk przebada i jak wszystko jest w porzadku to trzymac sie wytycznych a kilogramy zleca a i w portfelu wiecej zostanie

Gość gość
10:25 a przeczytaj pierwszy post, ktory napisalas jak on brzmi. Na pewno nie tak jak go teraz chcesz przedstawic. Da sie? Brzmi jak kpina dla kobiet, ktore probuja, a im sie nie udaje. Jak wszystko jest ok, to nawet dietetyka nie trzeba, tylko troche ruchu i sciecie kalorii.

Gość gość
Jak wszystko jest ok, to nawet dietetyka nie trzeba, tylko troche ruchu i sciecie kalorii. x Oczywiście, ze nie trzeba, ale to co ci rozpisze dietetyk zawsze bedzie miało większą rację bytu niż to co sama sobie obetniesz. Choćby przez odpowiednie dobrnie proporcji węglowodanów, tłuszczy i białka.

Gość gość
Piszac da sie mialam bardziej na uwadze skargi otylych dziewczyn ktore pisza ze wszystkie diety z internetu przerobily , chodza na spacery , skacza przed tv zjadly juz wszystkie manga foreverslimy i jagody acai a schudnac nie moga

Gość gość
Kobiety sa z natury leniwe. Bez porzadnego wysilku fizycznego i na samej diecie schudnac ciezko i niewielu to sie udaje. Zwroccie uwage nawet jak bylo u was na lekcjach WFu. Ile dziewczyn mialo lewe zwolnienia. Facetom rosna brzuchy piwne to fakt ale jednak odsetek kobiet z nadwaga zdecydowanie przewyzsza ilosc facetow z nadwaga.

Gość gość
Otyli faceci nawet nie maja cellulitu

Gość gość
14:16 dieta to aż 80%drogi do wymarzonej sylwetkiwiec prędzej schudniesz tylko odcinając kalorie niż, tylko ćwicząc.

Gość gość
"Facetom rosna brzuchy piwne to fakt ale jednak odsetek kobiet z nadwaga zdecydowanie przewyzsza ilosc facetow z nadwaga." Podaj mi statystyki. Bo dane z 2014 roku mówią o 50% kobiet z nadwagą i 62% mezczyzn. 62% jest mniejsze od 50%? :) I to zdecydowanie? x Do tego mężczyźni przez wszechobecne hormony, złą dietę, brak ruchu, stres zaburzający gospodarkę hormonalną także coraz częściej nabawiają się cellulitu.

Gość gość
Ja schudłam prawie 30kg . Kilka lat już trzymam ta wagę a ciało mam lepsze niż nie jedna szczupła bo cały ten czas ćwiczę. Tak - można.

Gość gość
Wow 30 kg! Gratuluję! Ja wciąż szukam mocnej motywacji bo czuje się źle w swoim zmienionym ciele.....

Gość gość
Ja tez schudlam 22kg. Teraz nosze rozmiar s a cale zycie byla okragla. Wage trzymam juz od 3 lat

Gość smarkol132
Ja schudłam 35kg w 7 miesięcy nie powiem kosztowało mnie to dużo wysiłku ale było warto;) przyjmowałam suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl chodziłam na długie spacery i basen, jadłam regularnie i to wszystko spowodowało,że moja waga spadała;) teraz trzymam wagę już rok!

Gość gość
A ja na samym początku myślałam że same tabletki dadzą radę .Nie miałam jakiejś kosmicznej nadwagi raptem 8 kg.Ale niestety tak się nie dało.Owszem Foreverslimplus zmiana niektórych nawyków żywieniowych i dopiero wtedy zobaczyłam efekty.