Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znaleźć piosenkę której nigdzie nie ma?

Polecane posty

Gość gość

Nie ma jej na youtube, nie rozpoznaje jej żaden z programów wyszukujących muzykę. Po tekście szukałam, też nic. Jaki jeszcze znacie sposób?

Gość gość
W sumie to chyba nie jest możliwe, by została użyta jeszcze nie wydana piosenka? Naprawdę już wariuje na jej punkcie

Gość gość
No to skąd Ty ją znasz?

Słyszałaś ją w radiu? Jeśli tak to sprawdź na stronie internetowej danego radia :) Lub jeśli zapamiętałaś kilka słów tekstu to może spróbuj wpisać je w wyszukiwarce a może szczęśliwie ją znajdziesz :) A swoją drogą to do wyszukiwania piosenek mi się sprawdza aplikacja ,,TrackID'' Mam nadzieję że pomogłam :)

Gość gość
Jakie słowa? Zapodaj fragment.

Gość gość
wlasnie opisz tu, moze pomozemy

Gość gość
Nie wpadałam tu, a oferowaliście pomoc! Może ktoś jednak ją zna. Piosenka została wykorzystana w dosyć specyficznej scenie serialu :D Hit the floor, S03E03. Z tym, że w serialu użyto innej piosenki, niż w urywku na youtube i chodzi mi właśnie o ten urywek z youtube. Można ją znaleźć, wpisując "zude hookup" w youtube, scena miłosna Zero i Jude w szafie :')

Gość gość
Szukałam ją wszędzie, pisałam na różnych stronach, znalazłam osoby, które też jej szukają i nic. Żadna ze znanych mi aplikacji nie rozpoznała melodii, tekst też nic nie daje