Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdaaa1

Tęsknię za byłym

Polecane posty

Gość Magdaaa1

Każdego dnia. Odeszłam w styczniu, potem mieliśmy próbę zejścia się kwiecień/maj (on zabiegał) i od maja zero kontaktu. Bardzo wiele razy mnie zawiódł, nie dawał mi tego, czego potrzebowałam. A mimo to tęsknię i nie mogę zapomnieć. Odeszłam z rozsądku, nie przestałam go kochać. Tęsknię za tym co mieliśmy, nad wspólnie spędzanym czasem, wspólnym zasypianiem, śmiechem, czytaniem książek, podróżami. Brakuje mi go, nikt nie jest w stanie go zastąpić. Nie wiem co u niego, bo nie mamy żadnego kontaktu. Czasami zastanawiam się czy to wszystko - 5 lat znajomości, a teraz nawet słowa nie zamienimy, nigdy się już nie zobaczymy, tej osoby nigdy już nie będzie w moim życiu....??? Tęsknię strasznie. Myślę, że on też, ale chyba już nikt się nie odezwie, bo za duże ryzyko, za dużo się wydarzyło...

Gość gość
A może on po prostu kogoś poznał?

Gość Magdaaa1
Jeśli postanowił to samo co ja: czyli pójść do przodu, to pewnie, że spotyka się z innymi kobietami. Ja też próbowałam, ale nic tego. Wciąż go kocham. Myślę, że on tak samo tęskni jak ja, ale nie potrafiliśmy się dogadać, moim zdaniem on ma problemy z okazywaniem miłości i pełnym zaangażowaniem - bolało mnie to.

Gość gość
Z tego co opisałaś nie jesteś warta miłości - kalkulujesz i kręcisz. Zasługujesz tylko na spotkania z zimnymi, wyrachowanymi draniami.