Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni co sądzicie o kobietach, które golą połowę głowy

Polecane posty

Gość gość

a na drugiej połowie zostawiają dłuższe włosy? Do tego tunele w uszach, kolczyki w nosie. Podoba wam się taka stylówka?

Gość gość
takie "kobiety" to najczesciej lizbijki ;) taka fryzura zwiastuje albo patologie, albo jakas diewiacje, nie znam nikogo normalnego ,kto by tak wyglądal. ja bynajmniej lubię kobiece koibety, dlugie włosy i jak ubierają sukienki

Gość gość
Nie za wczesnie zeby byc tak pijanym? Poza tym lesbijki a nie lezbijki. stylowka to sie ma kobiecie podobac

Gość gość
14:28 Bzdura :) taaa kobieta ma sie sobie podobac, dobre sobie, to po co sobie kilo szpachli na ryj nakladacie, golicie nogi i częsci intymne, farbujecie wlosy, pssikacie perfumami i nosicie szpilki?? oczywiscie dla siebie :D hahahahaha

Gość gość
ze to pol mozgi aaa:-D

Gość gość
Pewnie, że dla siebie, a przede wszystkim po to, żeby nie wypaść gorzej na tle koleżanek (kobiety są wobec siebie bardzo złośliwe). Poza tym sukienki się zakłada, nie "ubiera".

Gość gość
14.31 robimy to glownie dla innych kobiet, by zazdroscily :D jestes typowym prostakiem z Polski B. nie potrafisz nawet napisac poprawnie slowa "lesbijka" :D nie mowiac juz o pogladach... ja i moje kolezanki mamy w nosie, czy cos sie podoba facetom czy nie. lubie kolorowe wlosy i je mam. nie lubie tuneli w uszach i ich nie mam. lubie tatuaze i je mam. nie lubie wygolonej glowy i jej nie mam- ale gdybym lubila, ostatnia rzecza, o jakiej bym pomyslala, to czy jakiemu Mietkowi czy innemu Januszowi owa fryzura sie spodoba 🖐️

Gość gość
a i cos jeszcze, ciemna maso: "bynajmniej" nie jest synonimem "przynajmniej". doucz sie ojczystego jezyka, a potem pluj na forach :D

Gość gość
14:37 i oto przyklad że kobiety nie mysla ;) nawet nei wiedza ze nie robia to dla kolezanek, ale prze zpodprogowe przekazy koncern0w kosmetycznych prowadzonych przez (tak Tak!) facetów wlasnie hehe ciekawe macie zwyczaje stadne no niepowiem ze nie

Gość gość
Nawet mezczyznom w wojsku noe pozwolono by na takie hardkory. Jak dla mnie kobiety stracily logiczny punkt odniesienia dla budowania swojego ja. Walka o swoje prawa to jedno ale stawanie sie mezczyznami to cos innego.

Gość gość
14:38 sory literuwka ,pisze z tableta

Gość gość
"literuwka" :D gnomie, idz do jaskinii bo tam twoje miejsce i nie placz sie miedzy ludzmi, troglodyto :D 🖐️

Gość gość
14:43 kobiety to nei ludzie ;)

Gość gość
twoja matka na pewno nie! :D 🖐️

Gość gość
teksty w stylu "twoja matka" byly modne w podstawowce ;) to swiadczy znakomicie o twoich zdolnosciach intelektualnych (a raczej ich braku)

Gość gość
Jak sie komus chce podobac to mojemu partnerowi, a jemu moje uszy i wlosy nie przeszkadzaja

Gość gość
baby z połową czachy łysą wyglądają jak chore, po operacji głowy, jakaś trepanacja czaszki czy coś.

Gość gość
To ty powiedziales, ze kobiety to nie ludzie, a matke masz chyba

Gość gość
widziałem kiedyś taka na onkologii. bardzo jej współczułem i jak widzę takie na ulicy to kojarzą mi sie ze szpitalem.

Gość gość
O'Connor wyglądała bardzo ładnie :)

Gość gość
zalezy czy ma ładną buske :) i czy nie ma patologicznych korzeni

Gość gość Gosia
jak będziecie mieć raka i chemię, wtedy włosy same wypadną, czy to się komuś podoba, czy nie. Dla mnie akurat największą ozdobą są ładne, długie, zadbane włosy, więc nie ma sensu się oszpecać i zgolić. Wypadek, trepanacja czaszki, nowotwór to już siła wyższa, na to nie mamy wpływu, ale z własnej woli nigdy. Każdy ma prawo do takiej fryzury, jaka mu odpowiada, więc choćby dał sobie rogi na głowie zrobić i podoba mu się taki image, niech go ma, jak najbardziej, mnie się nie musi to podobać, tylko właścicielowi fryzury ☺

Gość gość
taa, ale w sumie noszenie na łbie czegoś obrzydliwego jest czymś, co zwraca uwagę. od takich co golą łby, albo w inny sposób są obrzydliwe poprzez celowe działanie trzymam sie z daleka.