Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dojrzałe, niezależne singielki

Polecane posty

Gość gość

Potrafią się zauroczyć? Jeśli tak to czy często zmieniają obiekt pożądania? A może są zimne jak lód, że nie mają uczuć ...

Gość gość
zalezy jak dlugo jest singielka, jak klika lat to ciezko bedzie jej znalezc kogos na stale, ale zakochac kazdy sie moze... :)

Gość gość
A co to za różnica ile lat sama. Raczej czy jest juz gotowa na to by z kimś być.

Gość gość
Ale nie chodzi o związek. Tylko o to czy je coś rusza, czy mają w głowę wpojone, że nie i kropka.

A skąd mamy wiedzieć, jaki ma do tego stosunek? Każdy ma inny charakter, takich rzeczy nie da się przewidzieć, można tylko samemu wybadać.

Gość gość
oczywiście że tak, nie jestem singlem z powodow ideologicznych a z tego że mi się partnerzy nudzą po 5-7 latach a ja nie umiem kłamać że jest ok, nigdy nie umiałam kłamać wiec zwracałam im wolność. rzadko się zauraczam, bo nie miewam wielu okazji do tego. ale tak, nie zamykam się na coś co na mnie splynie jak grom z jasnego nieba. nic na mnie nie działa tak jak męska i inteligencja, opiekuńczość, zapatrzenie we mnie i umiejętność prowadzenia milej konwersacji

Gość gość
18:48 A młodsi? Mają szanse?