Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pantorcik

Nie Czekając

Polecane posty

Gość Pantorcik

witam mam 24 lata Jestem otwartym na ludzi czlowiekiem, jednak Cieżko jest mi znależć dziewczynę z którą lączylyby mnie większe uczucia niż tylko przyjazn ect. Mam dość czekania na to ze jakaś po prostu przeleci przed moimi oczami i bede mieć pewność ze to ta z początku uwazany za zalosny sposob znalezienia kogos na czacie przyjal teraz jednak realne miano. Dlatego po prostu napisze ze szukam dziiewczyny z okolic Bydgoszczy lubiącą trochę romantyzmu ale wiedzącą czego chce na razie to tyle sam jestem wysokim szczuplym mężczyzną;) odpisz na post a podam namiary gg bądz maila ;)

Gość gość
Co dla ciebie jest romantyczne? W jakich żyjesz realiach? Kolacja przy świecach składająca się z dania o nazwie kaszanka może być?

Gość Pan torcik
widzę ze sceptycyzmemm podchodzimy do roli romantyzmu w związku albo po prostu to poziomu jaki sobą reprezentująfaceci na tym forum moze tak mimo ze to czysty sarkazm odpowiem na pytanie- kaszanka nie jest Daniem ktore zaserwowalbym na jakielkowiek kolacji moze na obozie survivalowym troszkę gotuje wiec prawdopodobnie jezeli mialaby byc to wspolna kolacja przy swiecach w domu zrobilbym cos co idealnie pasuje do wytrawnego wina może łososia poza tym sama kolacja to tylko kolacja warto zadbac o nastroj wspolna kąpiel ect zalezy na jakim etapie związku jesteś,ale co tu bede się rozpisywal każdy ma tam jakies swoje pomysły (bądź ich nie ma...) a w jakich realiach zyje nie wiem o co tu konkretnie chodzi ale mieszkam sam w mieszkaniu i pracuje za srednią pensje jak to w Polsce często bywa nie w swoim zawodzie ;D

Gość Pan torcik
Pobudzam się ręką! :-)

Gość Pan   torcik
lubię też piertolić sam do siebie :D piertolić sam siebie też czasami lubie :D