Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FelicityForNow

Złośliwość

Polecane posty

Gość FelicityForNow

Hej. Od kilku lat staram się z mężem o dziecko. Niestety mam wrogi śluz i przeciwciała we krwi. Moja siostra za 4 miesiące rodzi. Wiadomość o ciazy była dla mnie ogromnym bólem. Postanowiłam porozmawiać siostra żeby mnie zrozumiała a ja mogła cieszyć się jej dzieckiem. Niestety stało się zupełnie inaczej. Siostra zatruwa mnie SMS na temat ciąży i zakupionych rzeczy dla dziecka. Jest mi porostu przykro. Okazało się nie dawno że tak naprawdę nic nie kupiła i robiła mi na złość. Moja mama również mnie nie wspiera uważa ze zajde w ciaze bo nie ma czegoś takiego jak nieplodnosc . Ciągle mi mówi że siostra niedługo rodzi i że kupiła łóżeczko za 650 zł a teraz nie mają gorsza i co do garnka włożyć. Czuję że nie dam rady być dobra ciocia i siostra . Nie mam wsparcia . Nie potrafię uznać tego dziecka po prostu albo może jest tak ze uzalam się nad sobą i powinnam żyć jak gdyby nigdy nic.

Gość gość
Dlaczego nie cieszy cie ciaza siostry? Maja nie mowic o ciazy bo tobie jest smutno? Ile ty masz lat?

Gość FelicityForNow
Uważam że moje uczucia jak i uczucia siostry sąważne. Mogą rozmawiać ale nie przy mnie. Mam 20 lat i nie mogę zajść w ciaze dla mnie to jest cios w serce jeśli siostra wie i robi mi na złość pisząc o rzeczach dla dziecka których nie kupiła po co ?? Siostra nie powinna robić na złość ja jej nie pisze ciągle o sobie

Gość gość
Tak to właśnie jest z tymi bezpłodnymi krowami. Nikt nie może cieszyc się ciążą, bo one urażone. Najlepiej jakby każda ciężarna swoją ciążę przechodziła w żałobie, bo bezpłodna popadnie w deprechę. Je/bn/ij się w łeb autorko i dorosnij

Gość gość
Masz 20 lat i od kilku lat starasz się o dziecko? Poy.eba.ło cię? Szkołę chociaz jakąś skończyłaś? Pracę masz? Czy jak siostra wydasz ostatnie grosze na łóżeczko a potem nie będziesz miała co do gara włozyc, bo masz wściek macicy?

Gość gość
Nie chodzi o to, żeby unikali tematu ciąży, ale oni w bardzo okrutny sposób narzucają jej się z tym tematem.Moim zdaniem w grę musi wchodzić jakaś zadawniona rywalizacja między siostrami.Może autorka zawsze była uważana za tą zdolniejsza, ładniejsza czy zaradniejsza i teraz siostra się odgrywa próbując pokazać, że to jednak ona jest lepsza, bo może urodzić dziecko.

Gość gość
A nie pomyliłaś się pisząc swój wiek? Nie dasz rady zajść w ciążę przez in vitro, skoro masz wrogi śluz? Z przeciwciałami też sobie lekarze radzą.

Gość gość
masz 20 lat i ty piszesz ,ze OK DKILKU LAT starasz się o zapłodnienie? ....matka natura czasami jednak wie co robi. Poebana patolka

Gość gość
Tak mam 20 lat i mam męża. Mało tego nie wstydzę się tego. Skończyłam szkole. Nie to co siostra która jest po gimnazjum . ZA tydzień podchodzę do inseminacji . Nie mówię że siostra ma obchodzić żałobę z powodu ciąży ale wesprzeć mnie a ja ją. Kiedy ona mówi że jest w ciąży to ja ze nie mogę mieć dziecka powinna zrozumieć nie każe jej się ukrywać ale też niech nie robi mi na złość. Tym bardziej że dziecko powinno być z miłość a nie dla 500 + tak jak powiedziała to mojej mamie.

Gość gość
20 lat i od kilku lat stara sie o dziecko- buhahahaha, to kiedy zaczęłaś?

Gość FelicityForNow
Jak mam się czuć jeśli matka podkrada mi kocyki. Mam kota i on śpi na kocyku a matka go wzięła temu dziecku. Siostra podała mnie za świadka w urzędzie bez mojej wiedzy. Mało tego kupiliśmy jej mężem jako prezent kosz recznikami dla młodych taki prezent a matka czemu nie wózek

Gość FelicityForNow
A jak miałam lepszy czas i coś mnie napadlo aby kupić wózek. Znalazłam śliczny zielony z torba i fotelikiem a mama mówi że lepszy byłby taki jak ma sąsiadka. Owszem ona ma za 3000 zł

Gość FelicityForNow
Od 2 lat kocham się bez zabezpieczenia dlatego uznaje że się staram bo nie zaszłam w ciaze a robiliśmy w płodne.

Gość FelicityForNow
A żebyś wiedziała że patologia już mam dość życia i tej holernej ciąży

Gość gość
Dziewczyno, Ty masz TYLKO 20 lat.Masz jeszcze mnóstwo czasu żeby mieć dziecko, a swirujesz jakbyś była o krok od menopauzy.Po co Ty sobie to robisz?Po cholerę sie dręczysz?Ciesz się młodością i podejdź do tematu bardziej na luzie.Przecież nawet jak urodzisz za pięć czy siedem lat, to nadal będziesz młodą mamą.

Gość gość
Żałosny trol i marna historia. 0/10

Gość gość
Od kilku lat starasz sie o dziecko, a od którego roku ? Od 17-tego ? Wow. No i co jeszcze wymyślisz świrze ? Powinnaś mieć ten "wrogi śluz" do 40-go roku życia psycholko od siedmiu boleści