Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A co wam tak zależy na aprobacie teściowej

Polecane posty

Gość gość

Co was tak bolą te teściowie, to że was nie lubią? Tak się zastanawiam po co wam zainteresowanie i sympatia matek waszych mężów i partnerów. Ja swoją mam gdzieś i to ona zabiega o dobre relacje a nie ja.

Gość gośćtysio
Ja swoja tez mam gdzies. Olewam te wrena babe i sie wogile do niej nie odzywam.

Gość gość
Bo to matka naszego ukochanego, skoro go kochamy obchodzą nas relacje z jego matka. Z3 względu na Niego! Jesteś aż taką egoistka ze tego nie kumasz?

Gość gość
Hmm ja mam spoko teściowa :-)

Gość gość
2016.10.09 ha ha ha,tak ci sie tylko wydaje,jesli nawet cos w tym jest to robi to dla syna a ciebie ma głeboko w doopie.Jesteś i bedziesz dla niej nikim! syn to dziecko a ty obca

Gość gość
2016.10.09 ha ha ha,tak ci sie tylko wydaje,jesli nawet cos w tym jest to robi to dla syna a ciebie ma głeboko w doopie.Jesteś i bedziesz dla niej nikim! syn to dziecko a ty obca

Gość gość
Zależy mi na dobrych stosunkach z teściami, bo to rodzice mojego męża i dziadkowie naszych dzieci. A dobre relacje z teściami sprzyjają naszym wzajemnym relacją. Wolę mieść teściów, którzy akceptują moją osobę, łatwiej żyć w takiej rodzinie.

Gość gość
Chyba każdemu zdrowo myslącemu czlowiekowi zalezy na dobrych ukladach w rodzinie. Gdybym nie aprobowala mojego zięcia, córce na pewno byłoby bardzo przykro, nie widze powodu, zeby sie go czepiać, skoro ona go wybrala, wiedziala, co robi, ufam jej. On tez ma wielkiego plusa,ze wybrał ją. I to mi wystarczy.