Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość creexe

Napisz list do więźnia

Polecane posty

Gość creexe

Kochane czytelniczki, zwracam sie z pytaniem. Pewien więzień prosil mnie bym znalazla mu jakas osobe z ktora od czasu do czasu moglby pisac listy, tak po prostu. Dla niego to bardzo istotne. Przebojowy facet, samotny, 37 lat. Czy jest jakas osoba chetna?

Gość gość
Nie ma miejsca dla kryminału wśród dziewczyn Więc w*********j

Gość gość
tak niech wypiertala kryminalista alimenciarz, pirat składakowy gnający na 0,2 promilowej mieszance, porywacz sprywatyzowanych państwoych dilżyansów kpiący sobie z agentów pirkentona wyłapujących gapowiczów za 5 zł na umowe zlecenie:D

Gość gość
źródło utrzymania dla monopolu spirytusowego, przemytników paliwa lotniczego ze wschodu, komendy policji, pięciu kuratorów, szesnastu klawiszy i 60 terapeutów uzależnien

Gość gość
o czym wy durne pitki piertolita/!?! żeby nie tacy ludzie to polska by zbankrutowała:D trzy czwarte msw poszłoby na bezrobocie (wczęsniejszą emeryture) a sądy świeciłyby pustkami. policjanci z prewencji zbieraliby kapsle po piwach i żółte korki niczym relikwie z lepszych czasów a agencje ochrony pilnujące półek z alkoholem w marketach zajełyby się myślistwem i zbieractwem

Gość gość
rutkowski szukałby kur które spiertoliły z kurnika a jackowski nie mógłby uprawiać czarnowidztwa jako że gorzej być nie może. ziobro piertolnąłby sie na line a rudy osiwiał

Gość gość
slijcie kooorfa listy tym ludziom bo dziękim nim wasi starzy mają wam z czego sponsoroać studia i wakacje. telewizja ma o czym kręcić relacje na zywo ze studia anny mari wesołowskiej a więzienni sklepikarze podreperowują buzet podatkami

Gość gość
polska racja stanu na prawie i sprawiedliwości stoi. im głupsze prawo i ślepa sprawiedliwość tym lepiej sie wiedzie nam wszystkim pomijać tych którzy muszą sie poświęcić aby utrzymac ten dobrobyt będąc pretekstem do zdzierania z podatnika kasy a następnie tuż po łapance zapiertalac dla podmiotów które wygrały przetarg na realizacje zamóień publicznych za stake godzinową 0.3 grosza

Gość gość
ale że sprawia im to radośc to prawie jak nagroda:D ja piertole jepane państwo policyjne

Gość gość
więc kooorfa piertolona córo urzędasa ślij listy do więźniów bo kooorfa dzieki nim opływasz we względny dostatek

Gość gość
jepana zdebilała niemoto, któa naet nie wie czemu zawdzięcza pozycje

Gość gość
Do którego więźnia? Na kompie to oni raczej nie siedzą?

Gość gość
z tą śprawiedliwością to chodziło mi o ślpeote na jedno oko;) najlepiej jakby była 3 razy bardziej ślepa na jedno oko niż ktokolwiek inny na dwoje:D co wy koorfa myslicie, że ludzie nie widzą co otpiertalacie z****** komuchy? ziobre to chyba sam osobiście otpiertole bo mnie zaczyna wkooorfiać pajac

Gość gość
A ile ma wyroku i gdzie siedzk?? będzie znał mój adres, wyjdzie i łeb mi up******i przy samej d***e.