Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polecane przedszkole w Łodzi?

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie! Jestem mamą małego Kajtusia i niebawem będę musiała go wysłać do przedszkola. Zastanawiam się czy państwowa lub prywatna placówka i na co patrzeć? najbardziej interesowałaby mnie placówka na Bałtach, bo obecnie tam mieszkam. Przy okazji będzie to dobry temat do podzielenia się z opiniami. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam.

Gość gość
Hej. Jeśli szukasz fajnego i spokojnego przedszkola na Bałtach, to polecam Ci przedszkole na ulicy Pawilońskiej, bodajże Czary Mary. chodzi tam moja chrześnica i czasami ją odbieram i widziałam jak fajnie funkcjonuje ta placówka. Siostra też jest bardzo zadowolona, bo córka chętnie chodzi i ma masę przyjaciół, a także wysoki poziom i nie duże czesne ma swoje znaczenie. myślę że warto wyszukać to przedszkole w internecie, albo sie pofatygować osobiście. W każdym razie polecam!

Gość gość
O mój boże, co za debilna reklama. W Łodzi są BAŁUTY a nie Bałty, niemoto :o 🖐️)))

Gość gość
My myślimy nad przedszkolem Albercik od przyszłego roku - http://www.przedszkolealbercik.com.pl/ Dużo dobrego o nim słyszałam, kolezanki w pracy chwala że fajne innowacyjne podejście, że ta metoda montessori się sprawdza