Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydze sie chodzic z mama do ginekologa ale to ona placi

Polecane posty

Gość gość

Ona placi za niego, wiec uwaza ze ma prawo chodzic ze mna i wchodzic do gabinetu. Do tego chodzimy do rzeczywiscie dobrych i nie mam sily sie mamie przeciwstawic ze nie chce aby ona byla. Potem komentuje moje "stany" czy nawet to jak na dole jestem przystrzyzona, czy ogolona. Jak z nia porozmawiac?

Gość gość
To plac sobie sama i chodź sama.

Gość gość
Nie wierze w to... mi sie takie coś w głowie nie mieści to musi byc marne prowo!

Gość gość
Nie stać mnie, mam 16 lat, nie mam jak sama sobie płacić za wizyty.

Gość gość
To się zapisz na NFZ! Za darmo jest!

Gość gość
Po co chodzisz do ginekologa? Smierdzi ci stamtad? :P zagranica nikt nie chodzi do ginekologa oprocz prostytutek :D Polki musza lubic byc obmacywane , ze tak chodza ciagle do ginekologa bez powodu.

Gość gość
no ok nawet jak ona z tobą chodzi i pcha się do gabinetu to nie powinna wchodzić za parawan! jaki lekarz na to pozwala?nie wierzę, marne prowo.

Gość gość
Jesli jestes zdrowa, to po cholere latasz co chwile do ginia?chyba raz na rok przeglad podwozia ci wystarczy.matce bym powiedziala, ze ma wyjsc z gabinetu, albo sie nie rozbiore.i co ci zrobi?

Gość gość
Po co chodzisz do ginekologa? Smierdzi ci stamtad? jezyk.gif zagranica nikt nie chodzi do ginekologa oprocz prostytutek smiech.gif Polki musza lubic byc obmacywane , ze tak chodza ciagle do ginekologa bez powodu. x Chyba za granicą islamabadu.... Może ma problem zezdrowiem. Nie pomyślałaś ?

Gość gość
12:22 W UK. Mieszkam tu 7 lat i ani razu nie bylam. Raz mialam infekcje to zwykly lekarz przepisal mi tabletki i masc.

Gość gość
To, że ty nie byłas to twój problem ;-) Akurat jukejowa służba zdrowia i ich procedury medyczne są jedne z gorszych w europie (nie mylić z warunkami w szpitalach)

Gość gość
Masz 16 lat to po co ciągle latasz do ginekologa?chyba raz na rok starczy co?poza tym twoja matka pewnie się martwi ze zaczniesz z kimś sypiac lub będziesz brała piguly bez jej wiedzy,a tak w łazi z tobą to wie czy jesteś dziewica jeszcze czy nie.

Gość gość
12:29 Za to latanie ciagle do obcego faceta na macanke to super procedura medyczna :P

Gość gość
Co za debile,nie chodzcie wcale,nie robcie cytologii,najwyzej raka dostaniecie. A co tam..prymitywy:-(

Gość gość
i Polki co rusz ida do ginekologa jak przylatuja do Polski Sprawdzic czy macica nie wypadla hahaha Angielki nie chodza i wszystko ok, nie ma problemu

Gość gość
13:00 Raka mozna dostac w róznych narzadach prymitywna babo :P

Gość gość
ktoś dobrze napisał ! Mamusiu nie wyjdziesz nie ściagnę majtek !

Gość gość
12:58 latanie co chwila nie, ale raz na rok wypadałoby pójść i przynajmniej cytologię zrobić. Ach tak w jukeju rak szyjki macicy nie ma racji bytu. Tak, raka można dostać na welu narządach, ale skoro można coś skontrolować to dlaczego nie? Zwłaszcza, ze badanie jest nieinwazyjne, tanie i trwa chwilę. Nie wmowisz mi, ze lepszym jest nie badanie sie przez 7 lat. ps. angielki robią cytologię co 3 lata (tak jak w pl jest to rekomendowane) więc nie piernicz, ze nie chodzą do lekarza. Tak, tam cytologię robi położna, ale ktoś im jednak to podwozie sprawdza. A ty jak w srednnioweiczu żyjesz.

Gość gość
Chodza lub nie chodza....

Gość gość
No to chodza raz na 3 lata a nie co 2 miesiace jak niektore Polki :P

Gość gość
gość dziś Ona placi za niego, wiec uwaza ze ma prawo chodzic ze mna i wchodzic do gabinetu. Do tego chodzimy do rzeczywiscie dobrych i nie mam sily sie mamie przeciwstawic ze nie chce aby ona byla. Potem komentuje moje "stany" czy nawet to jak na dole jestem przystrzyzona, czy ogolona. Jak z nia porozmawiac? x Jesteś niepełnoletnia i matka ma obowiązek chodzić z tobą do lekarza. Jeszcze dzień przed 18 urodzinami ma obowiązek wejść z tobą do gabinetu nawet głupiego pediatry. Do ginekologa zwłaszcza jeśli jest facetem, tym bardziej ma prawo się wepchnąć. Karygodne natomiast jest komentowanie twojej fryzury intymnej, no i raczej z przyzwoitości nie powinna gapić się w krocze. Ale lekarz ma obowiązek poinformowania ją o twoim stanie zdrowia.

Gość gość
gość dziś Po co chodzisz do ginekologa? Smierdzi ci stamtad? jezyk.gif zagranica nikt nie chodzi do ginekologa oprocz prostytutek smiech.gif x No tak, te darmowe nie muszą. W UK młode osoby każdej płci, prują się na potęgę, aż miło. Rzeżączka, chlamydia i inne weneryczne paskudztwa, są tak nagminne, że rak szyjki macicy to pikuś.

Gość gość
13:40 Kto tak powiedzial ? :P pan doktor, ktory bierze 300 zl za wizyte? :D Dlaczego nie badasz sobie gardelka ? :D:D raka dostaniesz

Gość gość
13:39 Kazdy mierzy wlasna miara :P:D dlatego tak latasz na macanki do lekarza bo sie dajesz macac roznym c***jom brudnymi lapami

Gość gość
Ale co innego gdy mama jest w gabinecie, a co innego gdy patrzy na twoje krocze w czasie badania. Powinna zaczekac za parawanem, albo przynajmniej sie odwrocic.

Gość gość
gość dziś Raz na rok Cytologię powinno się robić raz na rok,a nie co trzy lata, niedouczony,prymitywny cwoku.. x Problem w tym, że nfz refunduje to badanie co 3 lata. Już wiesz, wielce douczona, nowoczesna małpico?

Gość gość
Jezu, ale macie problem ! Może autorka ma jakiś problem zdrowotny i dlatego często chodzi do lekarza. Raczej nie chodziłaby sobie bez powodu, jeszcze z matką której się wstydzi.

Gość gość
Wcale matka nie ma obowiązku z nią chodzić, jeśli dziewczyna ma 16 lat ukończone, z reguł nawet nie jest potrzebna zgoda rodzica. Chociaż bywają lekarze,którzy faktycznie tego wymagają do 18-stki. Do pediatry również może sama chodzić,co za bzdury.... Ja sama chodziłam w wieku 16 lat zarówno do ginekologa,jak i do pediatry. Na wypisanie recepty na tabletki również nie potrzbowałam niczyjej zgody. Autorko,idź na NFZ i już. Nie zapłacisz nic,więc matka się odczepi,co najwyżej na termin trochę poczekasz. Chyba,że masz poważne problemy zdrowotne ,no to już inna sytuacja,ale nie wyobrażam sobie,żeby matka mi zaglądała między nogi przy badaniu...jakaś paranoja :/