Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silnaibezlitosna

Dziewczyny, golicie całe nogi?

Polecane posty

Gość silnaibezlitosna

Golicie całe nogi np. do rajstop lub na codzień? Czy bardziej do kolan? :D nie mowie tu o lecie i krotkich spodenkach! I pytanie, tradycyjna maszynka czy coś innego? :P

Gość gość
Ja gole do kolan bo mam jasne cienkie włoski i i tak ich nie widać wyżej.

W zimie lub tak jak teraz gdy nosze rajstopy to golę maszynką do kolan, czasem jak mi się chce to pociągnę do pachwiny, ale rzadko. :)

Gość gość
Ja gole nogi zawsze tylko do kolan. Na udach mam meszek i nie będę go goliła, widać go u mnie na basenie albo plaży. Nie nosze szortów ani krótkich sukienek. Jeśli spodenki to bermudy o długości przed kolano, jeśli sukienka to najlepiej do kolan, w ostateczności też przed kolano. Krótszych ubrań nie noszę bo nie mam idealnych nóg, żeby je tak pokazywać.

Gość gość
Aha, maszynka Gilette Venus i mydło lub żel, którym akurat się myję. Kiedyś używałam maszynki Isana z wymiennymi nożykami i też była dobra.

Gość silnaibezlitosna
Dzieki za odpowiedzi :D Ja przewaznie tez do kolana, bo na udach mam jasne wloski i troooche by zajelo dluzej ogolenie calych ;)

Gość gość
Całe bo by w innym razie mnie uwieralo. Nie ma sensu golic do połowy.

Gość gość
Nie golę w ogóle nóg bo mam tak delikatne i cieniutkie i jasne, że nic nie widać :) A ... Swoja drogą czemu kobiety niby muszą golić nogi a mężczyźni chodzą dumnie ze swoimi czarnymi i grubymi jak szczecina ?

Gość silnaibezlitosna
jasne i cieniutkie? zazdroszcze :o Niech faceci golą nogi przez pol roku co kilka dni i beda bardziej wyrozumiali a nie "fuj'kami" rzucali :D

Gość włosy na udach
o fuuj rzygam :O

Gość silnaibezlitosna
rzygasz? powodzenia w "wyidealizowanym" zyciu dalej :D pozdrowienia dla gimnazjum :D ;**

Gość gość
Faceci muszą mieć włosy na nogach to normalne ale i kobiet wygląda to obleśnie .

Gość gość
:) Ja na szczęście nie mam włosów na udach to tylko do kolan i okolice intymne :)

Gość silnaibezlitosna
Obleśny jestes Ty Słońce :D skoro dziewczyny MUSZĄ mieć ogolone zawsze całe nogi i być idealne, czekamy napalone na Twoje zdjecie z Mercedesem, Willą i wyplata min. 20 tys. ... bo jestes facetem prawda? :o :D

Gość gość
Jacyś zboczeńcy z p****li wymyślili golenie nóg :o Jeszcze z 20-30 lat temu nikt nie wymyślał takich głupot i kobiety pomykały z włoskami na nogach również w lato w sukienkach bez rajstop. A tak na logikę... To w ogóle co kogo dotyczą moje włoski na moich nogach? Głupia presja mas mediów dla bezmyślnych MAS :o

Gość gość
Hahahaha, gimbaza w spódnicach... Nie chcecie to nie golcie nóg... Zębów też nie musicie myć, tak samo golic się pod pachami... Nikt nie zmusza. Tak samo nie zmusicie faceta by na Was spojrzał... Wolna wola panienki, rozumu nie macie, na mass media winę zrzucacie? To żadne mass media to zwykła estetyka. PS. Jakby moja żona chciała to i nogi bym golil, zresztą parę razy ogolilem, też mi wyczyn.

Gość gość
Jak nie spotykam sie z facetem to w ogóle nie gole Makijaż i zrobione włosy zawsze mam A taki zakamuflowany ze mnie brudas :D

Nie chcecie to nie golcie nóg... Zębów też nie musicie myć x yyyy nigdzie na ciele nie mam takiego owłosienia, które nie pozwala umyć skóry, ale może to ja

Gość Gille Ett
to ten tygrys ma pewnie mnóstwo futra!:P

Gość Gille Ett
za późno to jak? umówimy się na golenie?;)

Gość gość
Ja też jednorazówką więc szybko odrasta. Mnie wkurza jak włoski sa wyczuwalne przy dotyku, nawet ich nie widać ale czuć. I ze względu na męża to mnie krępuje... nie mogę np. spontanicznie się zabawić. Dlatego do kolan golę prawie codziennie, a reszta jest delikatna (nawet gdy odrasta) i mało widoczna więc tu golę ok. raz na 2 tygodnie. Gorzej z intymną fryzurą - lubie mocno podgoloną... ale nie cierpię jak odrasta. Wiec wciaz szukam złotego środka!

Gość ja lubie jak dziewczyna
ma na udach takie male wloski, taki meszek