Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Nananakolana

Wykorzystanie

Polecane posty

Gość Nananakolana

Witam,pisze do was kochani bo sama już że sobą nie radzę. W wakacje przytrafiła mi się niemiła sytuacja,w poszukiwaniu pracy trafiłam na ogłoszenie zlecenia bardzo mi pasującego więc od razu sie odezwałam,musialam pojechać do mężczyzny do studia,dal mi wszystkie materiały i gotowa pracę następnego dnia mu zawiozlam no i zaczęło się,mesczyzna bardzo się wypytywał o moje życie prywatne,powiexzialam mu że mam chłopaka że jestem szczęśliwa i zadowolona,musieliamy na coś poczekać więc zaproponowal mu pójscie do pokoju obok,udiadlam na łóżku on się położył był u siebie w końcu,meczyl mnie tekstami ze jestem spięta że coś tam aż zmusił mnie do tego żebym i ja się położyła,niechetnie ale położyłam się na brzuchu na samym krańcu łóżka,rozmawialiśmy,w pewnym momencie przytulił mnie do swojej klatki i kazał zamknąć oczy,ja w uścisku czułam jak jezdzu ręka po mojej twarzy j w ostatniej chwili gdy chciał mnie pocałować odsunęłam się zszokowana mówiąc że mam chłopaka i że nie chce od niego żadnych buziakow,zadzwobil telefon wyszedł,wrocil i dalej tak rozmawialiśmy próbował znowu znowu się odsunęłam za trzecim razem udało mu się dax szybkiego buziaka ale bez pocałunku, oczywiście powiedziałam wszystko chłopakowi następnego dnia pojechałam po pieniądze bo z tego wszystkiego nie wzięłam już ich tylko po prostu wyszłam i zakończyłam z nim współprace,bylo wszystko dobrze aż moja glowa nie ubzdurala sobie ze mogło do czegoś dojsc więcej a tego nie pamiętam,wystraszona zamknęłam się w sobie,prsestalam jeść i na samą myśl chciało mi się płakać,kocham mego chłopaka bardzo i nie mogłabym go nigdy zdradzić a jeżeli coś było? Chłopak zdenerwowany w końcu zadzwonił do Pana i w odpowiedzi usłyszał że do niczego nie doszło i nie wie co mu strzelilo że się do mnie przystawiał, poczułam się lepiej ale dalej mam jakieś niezrozumiałe wyrzuty sumienia,nigdy wcześniej mni coś takiego nie spotkało i nie wiem co mam o sobie myśleć.. czuję się wszystkiemu winna i bardzo podłe,co o tym sądzicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować