Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kontrolerka789

Jagody Acai

Polecane posty

Gość Kontrolerka789

Hej, moja koleżanka zachwala mi te jagody już od dłuższego czasu, tyle tylko, że ją stać na żarcie ich bez przerwy :P a mnie nie koniecznie. Może jakieś pomysły na zastąpienie ich czymś innym w walce o siebie sprzed ciąży?

Gość rejestra
Bardziej rozsądne zamiast szukania owoców będzie kupienie ich w jakiejś formie przerobionej. Dzięki temu zawsze jest taniej ale nie wiem czy równie skutecznie. Może jeśli Tobie chodzi o taką walkę z ciałem to już pod tym kątem przerobione? Są na pewno jakieś środki.

Gość syla72
Tak, sok z jagód który kosztuje 50 zł na tydzień a którego własciwości będzie widać dopiero po długim czasie stosowania. Jeśli Cię stać to oczywiście warto ale ja szczerze mówiąc - odpuszczam :(

Gość zajadła1010
Dziewczyny, a pomyślałyście o jakiejś skoncentrowanej formie tych jagód? No bo faktycznie czekać trzy miesiące na pierwszy efekt to trochę słabo motywujące :( jakieś tabletki, proszek, cokolwiek?

Gość Bo do tanga trzeba dwojga
Moja kuzynka brała tabletki IQacai i słyszałam same superlatywy na ich temat. Niestety są niedostępne w Polsce, nad czym sama też boleję bo mnie koleżanki z pracy męczą, żeby Jaga mi je wysyłała a ja czuję się jak jakiś przemytnik :D

Gość jestęosom
a w jakim kraju przebywa? może i ja tam kogoś mam, a że rodzina rozsiana po świecie to a nuż widelec uda się i mi w mrówkę pobawić :D

Gość Bo do tanga trzeba dwojga
W Anglii więc jest duże prawdopodobieństwo, że tam kogoś masz ;) Warto się zakręcić, mówię Ci. Efekty są naprawdę mocno ponad oczekiwane.

Gość jestęosom
Dzięki, w takim razie muszę popytać tu i ówdzie po znajomych. Mam nadzieję, że ktoś będzie je miał na widoku :)

Gość niuśkanaforum
dziewczyny a co w tych jagodach takiego że wszyscy się nimi zachwycają?

Gość żurek61
Mobilizują metabolizm i hamują łaknienie czyli zwalczają dwóch największych wrogów odchudzania. Szkoda tylko, że tak drogo wychodzą świeże. Ale takie wyciągi są jak najbardziej dobrym zastępstwem.

Gość dominika65
Witajcie a te Jagody acai działają coś? Koleżanka mi je poleciła podobno jej pomogły jednak ja nie jestem przekonana co do nich. Jeszcze znalazłam te opinie sami zobaczcie http://helti.pl/forum/acai-berry-900