Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witam, dwa dni temu kochałam sie z moim chłopakiem, chłopak zabezpieczał sie prezerwatywą, niestety po stosunku (nie skończył we mnie) zauważył, że prezerwatywa pękła, od kilku dni mam objawy PMS, moje cykle są bardzo nieregularne wachaja sie od 30 do 45 dni, dzisiaj jest 42 dzień cyklu, czy jest duże prawdopodobieństwo zajścia w ciąże po tym stosunku?

Gość gość
W ten sposób to się ruchoałaś,a nie kochałaś.Tak robia prostytutki.

Gość gość
Myślę, ze szanse na ciążę są minimalne.

Gość gość
w przypaku nieregularnych cykli można wyznaczać sobie fazy cyklu. np przy pomocy testera na ślinę. Z własnego doświadczenia polecam Afrodytę. Robiąc to wiadomo, w które dni może dojść do zapłodnienia a w które nie i dzięki temu można uniknąć zadawania takich pytań :)

Gość gość
Nieplanowana ciąża? Napisz ! Zadzwoń! NETporadnia Telefon - Chat – Email Zaufania dla osób, które są w nieplanowanej ciąży. Zapewniamy bezpieczną przestrzeń rozmowy dla osób, które myślą o aborcji. Jesteśmy po to, by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wsparcie emocjonalne a także wiedzę z zakresu: 1. medycyny, 2. farmakologii, 3. procedur wsparcia instytucjonalnego, 4. psychologii, 5. prawa, tel.: 586 915 915 email: kontakt@netporadnia.pl http://www.netporadnia.pl/ Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00 Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję.

Gość gość
mozliwe , ja tak wpadłam ... teraz jestem w 8 miesiacu ciazy ..