Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To kobieta powinna: podrywac, zdobywac, adorowac, uganiac sie, i zagadywac do

Polecane posty

Gość gość

Faceta! Nie na odwrot.

Gość gość
Kobietom latwiej przychodzi nawiazanie kontaktu, mezczyzni mniej wymagaja, mezczyzni wiecej wnosza do zwiazku.

Gość gość
co jeszcze moze obiad też ma gotowac jasnie panowi i gacie prac brudne ,śmierdzace

Gość gość
Ja jakos nie mam motywacji do podrywania kobiet. Do tego dochodzi niesmialosc i nerwica, ktora sie pojawia jak np umowie sie z jakas przez neta. Ale to wszystko znika gdy to one o mnie zabiegaja, ale to sie zdarzylo 3x w zyciu... :O

Gość gość
Tak sie zachowują k***wki dupodajki i materialne d****i

Gość gość
ja jestem coachem, oferuje kursy jak poderwac kobieta po niskiej cenie (w stosunku do potencjalnych zyskow)

Gość gość
15:24 i tylko one beda mialy dzieci. Ty nie. Bo nie masz odwagi powiedziec facetowi, ze ci sie podoba.

Gość gość
15:26 s********j naciagaczu. To kobieta powinna sie starac o faceta.

Gość gość
powinna jeszcze go wyr/uchać zapomniałeś dodać

Gość gość
15:27 samym eskapizmem nikt jeszce nie z********,dam ci promocje ok

Gość gość
15:29 ***** to facet. Kobieta moze mu zaproponowac, i zaciagnac do lozka. Albo je na nie popchnac.

Gość gość
gość dziś ja jestem coachem, oferuje kursy jak poderwac kobieta po niskiej cenie (w stosunku do potencjalnych zyskow) >>> jakich "zysków"??? związek z kobietą to ZAWSZE CIĄGŁE STRATY !!!!

Gość gość
To te pua naciagacze na kase, oferujacy niesamowite ilosci seksu jeszcze istnieja? :O

Gość gość
za bilet do kina raz na miesiąc uważasz, że to straty, a w międzyc zasie mas zuprane, ugotowane, posprzątane i jeszcze p*****ać możesz. Janusz biznesu :D Pewnie kolejny an zasiłkach

Gość gość
Hah! Polki i pranie, gotowani i sprzatanie... dobry zart. Polki uwazaja sie za gwiazdy i w zyciu nie beda robic.

Gość gość siku
gość dziś Hah! Polki i pranie, gotowani i sprzatanie... dobry zart. Polki uwazaja sie za gwiazdy i w zyciu nie beda robic. xx haha.. nic dziwnego że polacy tyle chlają, bo bez chlania nie daliby rady z tymi wygodnymi gwiazdeczkami

Gość gość
ja sobie wzielem za zonę Romke, ona jest wychowana tak ,zeby uslugiwać męzowi :) nie pyskuje, nie truje zeby jej cos kupic, gotuhje pyszne obiadki i sprząta na blysk

Gość gość
gość dziś ja sobie wzielem za zonę Romke, ona jest wychowana tak ,zeby uslugiwać męzowi usmiech.gif nie pyskuje, nie truje zeby jej cos kupic, gotuhje pyszne obiadki i sprząta na blysk Zgłoś I masz racje bracie, a jak jeszcze daje doopy dobrze to wygrałeś na loterii, a gwiazdeczki polskie niech wyginą genetycznie i tyle

Gość gość
Moj znajomu Bialorusin, mowi, ze on tylko Bialorusinki, i Ukrainki bierze pod uwage. Polki za bardzo gwiazdorza... "co ja mam prac, gotowac i sprzatac?! Nigdy! Mnie sie powinno podziwiac!"... :O