Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam problem z związkiem

Polecane posty

Gość gość

Dobra ,od ok miesiąca jestem z chłopakiem spotykamy się niezbyt często przez różne miejsca zamieszkania ale zazwyczaj widzimy się średnio 2 razy na tydzień wszystko byłoby ok gdyby nie to że na początku mi bardzo zależało a teraz tak jakby mniej ,czasami obraża się o byle co nie tylko na mnie bo mamy wspólnych przyjaciół , ale ogólnie od jakiś 2 tygodni dziwnie się zachowuje .mieliśmy małą sprzeczkę i oczywiście wszystkiemu winna jestem ja , tak wyniknęło to z mojej inicjatywy ale jedynym który się obraził był on ale wg niego to ja się obraziłam a on biedny nawet nie wie o co xd coraz rzadziej sam rozpoczyna rozmowę ale jak ja napisze to oczywiście wszystko ok serduszka lecą i wg , zaczęło mnie to męczyć a to dopiero miesiąc chociaż znamy się więcej czasu.No i jest zazdrosny--a muszę zaznaczyć że zawsze miałam kumpli i nie zamierzam z nich rezygnować x.x Niedawno zaczełąm pisać z kolegą z innej szkoły -normalnie jak z kolegą żartujemy i wg mogę z nim inteligentnie porozmawiać jak się okazało mamy wiele wspólnego-nie wie że mam chłopaka no i mam wrazenie że na mnie leci, a ja nie wiem co zrobić z tą sytuacją , z chłopakiem gadam normalnie ale nigdy nie miałąm takiej swobody jak z nim jak i tylu wspólnych tematów ,miałam zamiar rzucić jakoś w rozmowie że mam chłopaka czy coś ale nie potrafie tego z sb wyrzucić i nie chce stracić z nim aż tak dobrych relacji jak mam teraz. Zachowanie chłopaka mnie męczy nie mam czasu się martwić teraz tym bo klasa maturalna nie wspominając że jestem osobą która nienawidzi podejmować decyzji które mają wpływ na innych ponadto mój chłopak ma duże ego a jest przy tym czasem dziecinny i wole nie wspominać jak mówi o swojej byłej (którą znam i osobiście lubię)która zerwała z nim po 5 miesiącach z powodu jego nadmiernej zazdrości i dziwnego zachowania xd nie wiem co robić --->przepraszam za błędy

Gość gość
Miałam podobne problemy. Poradziłam sobie i zaczęłam pomagać innym w postaci warsztatów . Samo nie przejdzie. Możesz temu zaradzić. otworzyć i nie bać odrzucenia! Szczegóły: na email: klubrozwojuosobistego@gmail.com. Porady na forach służą tylko wygadaniu się i są niefachowe. Pomogę!