Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cy bezrobotny, chudy, przeciętny 30 latek ma szansę na kobiete ?

Polecane posty

Gość gość

czy wszystkie kobiety wymagają faceta z wyższej półki ?

Gość gość
bezrobotnego nie chce zadna, moze byc 20 letni, umiesniony i przystojny, ale jak nie ma roboty TO NIECH SPADA znajdz prace, cala reszta jaki tam bys nie byl, nawet szkielet i garbaty to bez znaczenia.... Kobieta nie chce nieroba, zapamietaj!

Gość gość
ja z kolei gustuje w nierobach

Gość gość
Nie masz wstydu? Przecież nie ma większej hańby dla mężczyzny od bycia bezrobotnym, a ty jeszcze chcesz się brać za dziewczynę. Najpierw wyjdź z bezrobocia bo teraz jesteś dla kobiet nikim.

Gość gość
chudych mężczyzn na starcie przekreślają i tych otyłych. Musisz być przystojny żeby jakaś dziewczyna cie ze chciała.

Gość gość
masz 30 lat i nie masz pracy ? Leń ? Czy ofiara losu ?

Gość gość
Len 30letni szkieletor odpada

Gość gość
A czemu bezrobotny? Byłabym się że musiałabym utrzymywać siebie i jego.

Gość gość
Moze byc chudy, przecietny, nawet troche brzydki...rozni faceci mi sie podobają ALE...berobotnego 30 latka bym nie chciala, bo to oznacza ze niemal na 100 % żyje na garnuszku mamusi lub babci lub z inną rodziną, cały dzien napieprza w komputer... To nie chodzi o kase, dla mnie facet moze pracowac nawet w magazynie, ale o niezaleznosc, dziad niech szuka dziadówy :O Podobnie z kobietami, malo który facet by chcial taką ktora nic nie robi, nie pracuje tylko czeka na zyciowego ''sponsora'' Znam taki przypadek u sąsiadów, mamusia cale zycie na utrzymaniu męza i teraz córka desperacko złapała faceta na dziecko by ją utrzymywal i tak sie tłoczą w kilka osob w 3 pokojach

Gość gość
gość dziś chudego żadna nie bedzie chciała od razu przekreślają

Gość gość
To świadczy o tym że jesteś nieudacznikiem. Więc raczej marne szanse.

Gość gość
18:23 A facet powiedzmy sobie 35 , 40 letni z najniższa krajowa od 15 lat? Mało ambitny czy może być? W końcu pracuje. Takie samo pytanie jeśli chodzi o kobietę w analogiczne sytuacji.

Gość gość
18:27 stała pracę od 15 lat git a ze za najniższą.. no trudno ważne że pracuje i się Stara.

Gość gość
chudego żadna nie bedzie chciała od razu przekreślają x to nie wiem gdzie ty szukałeś, bo ja lubie chudych :) tzn nie kazdy chudy mi sie podoba, ale lubie sczuplutkich sprawnych facetów :) góra mięśni nigdy mnie nie pociągała, zle sie czuje przy takich facetach z gębą jak bokser i udem wielkosci dwóch moich