Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Toksyczna babka

Polecane posty

Gość gość

Proszę o rady co robić bo już sił nie mam .Problem jest taki ,iż babka mojego męża z którą mieszkamy( oni na dole my na poddaszu) uzależniła od siebie naszego synka (1,5roczku).Synek bardzo ją lubi co wcale nie jest złe , ale każde jej wizyty u nas czy spotkania w ogrodzie kończą się płaczem, bo synuś nie chce do nas wrócić.Widzę często jak są sami że ona ciągle mu coś do ucha tłumaczy , straszy go że jak np. dotknie trawki to mama go zbije itp.ale poświęca mu 100% uwagi , robi wszystko co on sobie zapragnie a on ją za to uwielbia.Najbardziej boli to, że po kazdym ich spotkaniu a widzą się codziennie muszę zabierać go siłą , a on szarpie mnie wtedy w złości za włosy, kopie nogami i mam wrażenie że nie jestem mu zupełnie potrzebna .Kilka razy zwróciłam jej uwagę żeby pewnych rzeczy nie robiła , to ona zaraz w płacz i już cała rodzina męża wiedziała jaka jestem niedobra, przez co przestali nas odwiedzać bo ciągle opowiada jak ja ją źle traktuję.A ja naprawdę staram się do niej z szacunkiem chociażby ze względu na wiek bo ma 82 lata.Poradźcie proszę jak się zachowywać , co robić bo słowa już żadne nie docierają a nawet pogorszyły moją sytuację.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować