Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletka po (nietypowa sytuacja)

Polecane posty

Gość gość

Witam, zdaje sobie sprawę, że temat był poruszany setki razy, ale zdarzył mi się bardzo nietypowy przypadek. Otóż kochałem się ze swoją dziewczyną "na jeźdźca" gdy po stosunku schodząc ze mnie prezerwatywa zsunęła mi się z penisa, nie została w środku, a jej "obręcz" była zewnątrz pochwy. Dziewczyna szybko zareagowała i wyjęła prezerwatywę, nasienie było w środku, więc można powiedzieć, że na początku byliśmy spokojni, ale po przespanej nocy, postanowiliśmy dla świętego spokoju zakupić tabletke po "ellaone", która została wzięta przed upływem 24h. I tu moglaby kończyć się historia, ale niestety jakoś po 4-5 godzinach znów kochając się w ten sam sposób zaznaliśmy identycznej sytuacji, tym razem to ja zauważyłem, że prezerwatywa zsunęła się, widziałem jak wystaje i ostrożnie złapałem i pociągnąłem za nią, znów nasienie było w środku prezerwatywy, niby jesteśmy dosyć spokojni gdyż dziewczyna miała dni niepłodne i okres powinien być za kilka dni, ale wolałem spytać się na forum co sądzę być może specjaliści w tym temacie. Pozdrawiam.

Gość gość
Spokojnie. Do tygodnia dostanie okresu.

Gość gość
Nawet ruchoać w gumie nie umiesz

Gość gość
co do wypowiedzi wyżej takie komentarze pozostaw dla siebie, bo liczyłem na pomoc forumowiczów bądź nawet specjalistów w tych tematach

Gość gość
fakt jak masz takiegio malego ze guma sie zsuwa to stosujcie inny rodzaj zabezpieczenia

Jeśli ponownie uprawialiście seks po zażyciu ellaOne, pigułka nie zapobiegnie zajściu w ciążę. Powinno się stosować metodę mechaniczną, np. prezerwatywę, podczas każdego stosunku aż do kolejnego okresu. Należy przytrzymać prezerwatywę na koniec u nasady w takiej sytuacji. Być może jej rozmiar nie został również właściwie dobrany.