Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci ktorzy twierdza, ze kobiety leca na kase...

Polecane posty

Gość gość

...nie maja, ani kobiet, ani kasy. A to dlatego, ze nie maja jaj, zeby zagadac, i utrzymac kase. Ale tego sie dowiaduje dopiero ktos, kto ma kase, a nie ma kobiet. Ja mam kase, a jestem sam, i co? ZADNA NA MNIE NIE LECI Z TEGO POWODU! Zadna mnie nie podrywa, zadna nie proponuje randki, ani nic z tych rzeczy. Jestem sam, bo jestem niesmialy. Jestem niesmialy, bo jestem zakompleksiony! I was tez to tyczy.

Gość gość
Nadeszło oświecenie, widzę. Najbardziej liczy się osobowość. Forsa - kwestia stabilizacji. Są takie, którym do szczęścia potrzebne Porsche, ale większość raczej skupi się na świętym spokoju.

Gość gość
No nadeszlo, ale z powodu niesmialosci, i tak sie do tych, ktore mi sie podobaja nie odezwe. Albo one to zrobia, albo nikt... podoba mi sie sasiadka, jak ja widze to odrazu mam strzal adrenaliny, ciagle o niej mysle... ale nie zagadam! Bo sie tylko skompromituje...

Gość gość
nie maja, ani kobiet, ani kasy. X Jak kobiety leca na kase to wiadomo ze jak ktos nie ma wystarczajaco kasy to nie ma kobiety.

Gość gość
No, ale ja mam kase, a zadna mnie nie podrywa. Jak to wyjasnisz? Swoja droga ciekaw jestem ilu kolesi ma taki sam problem z niesmialoscia jak ja.