Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż wyzwał mnie i obraża bo

Polecane posty

Gość gość
Czemu sie dajesz? Niech twoi rodzice przestana go wpuszczac Komornik zalatwi sprawe z nieplaceniem Jezu, jakie tu siedza idiotki, jak to dziecko udalo wam sie miec? :D:D

Gość gość
Nie wierzę, że istnieją takie durne kobiety??? To musi być prowo:-(

Gość gość
dawno temu bylam z takim typem.mezczyzny. zadbany i Zazdrosny. nie zapomne jak kupilam kozaczki na wysokim obcasie. nie zapomnego tego nigdy. dodam ,że szybko wybaczam i zapominam. przykro mi ,że masz takiego męża ja na szczęście dzięki jego licznym wybrykom sie opamiętałam. bylo ciezko bo spedzilismy pare lat. obecnie mam kochającego , zadbanego i wspierającego męża.

Gość gość
moj post z 00:19 . widze że nie tylko ja mialam takiego partera. rozumiem autorke i prosze o zrozumienie. kobiety ktore nie mialy takiego faceta nie wiedzą co to znaczy. miły, kochający,pomocny, urzadza kolacje , wycieczki itd. po woli odcina od znajomych, rodziny. i nawet nie zdajesz sobie sprawy jak to daleko zabrnęło. taki '' zwiazek ma pare etapow" na poczatku w 97% jest cudownie i z kazdym tygodniem 1% sie zmniejsza.

Gość gość
On chciał żebym go słuchała z nikim nie rozmawiała.. wyprowadzilam się 4 miesiace temu bo jego matka tez mnie gnoila wyzywala od dziada od jakich tylko ja mu we wszystkim pomagalam (ma gospodarstwo rolne )nie mogę tego pojac że można kogoś tak zgnoic zniszczyć moja samo ocenę.. Nie jestem idiotka poniewaz jestem umowiona z adwokatem zakładam sprawe rozwodowa i wtedy będzie musiał płacić. Tylko nie mam siły chlac sie z nim bo wszytko jak to mówi jest moja wina

Gość gość
Nie szanujecie sie. Gdyby matka mojego faceta cos mi glupio powiedziala to by jej tak samo odpowiedziala i by mnie tam nie bylo w 5 minut, albo jej (zalezy czyj dom) a wy w tym siedzicie i sie upajacie udreka, przezywacie, ze ktos was poniza Lubicie byc ponizane i tyle

Gość gość
Przekonałam się dopiero jaki on jest jak do niego się przeprowadzilam. Porównuje mnie do swojej byłej dziewczyny ze ona była we wszystkim najlepsza strasznie mnie to zabolało bo starałam się jak mogłam nie siedziałem tylko zawsze zajęcie miałam jak to na gospodarstwie. Postawiłam mu się nie raz klotnie awantury . A tesciowa się śmiała i mówiła że znajdzie lepszą ode mnie o bo ja dziadem jestem

Gość gość
Gosc z 00:36 klocilam sie z nia nie dawalam się.. tylko że ja do nich się przeprowadzilam i nie miałam prawa głosu ona robila co chciala maz mow ze to starsza osoba i musze jej ustepowac , więc spakowalam siebie i dziecko i wróciłam do rodzicow

Gość gość
Może ktoś mi to wytłumaczy kto był w podobnej sytuacji do mnie dlaczego osoba która twierdzi ze Ciebie kocha gnoi Ciebie jak się da wyzywa tak po prostu się zneca aby tylko tobie było źle

Gość gość
Niewazne czemu , a bo tak,

Gość gość
Dla mnie to jest dziwne że jeszcze takich mezczyzn nie pozamykali w wariatkowie