Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Najszybszy w mieście

Apel

Polecane posty

Uprasza się Drogich Użytkowników Polskich Dróg o omijanie miasta Łodzi. Jest tu k***a tak zakorkowane wszystko że spóźniłem się na ważne spotkanie a co gorsza brakło w mojej ulubionej piekarni bułek które uwielbiam:( Także jeździcie sobie prze Konstantynów, Pabianice czy inne Brzeziny ale nie przez Łódź [śpioch] Dziś jeszcze wytrzymam bez tych bułek ale jutro to już się wkurze😠 Dziękuje 😴

Gość muszkaś
A co to za bułki?

Gość gość
Ale macie tam dobre burdelei fajne Ukrainkia bułki jak wszędziewięc luzuj się z tą swoją złością.

Gość gość
Jak często jesteś w Spocie i czy też masz korki?

Nie prosiłem o zadawanie pytań, tylko o omijanie Łodzi :O

Gość gość
Prosić to ty sobie możesz żonke, żeby cię nie zostawiła. Kiedy się dowie co tu robisz w godzinach pracy... Podobno piękny akt dostałeś od jednej pani z forume :P:P Żonka widziała?

Gość muszkaś
To chyba te bułki nie są aż tak dobre, skoro nie rozpłynąłeś się nad nimi w zachwycie Najszybszy. Jak to jest z Twoim smakiem?

Gość gość
Aha bez pytańrzekła Mucha już po cichu;królu nasz i panie Najuty panując od lat wieluojcem byłeś dla burdelówburdelowy cech upadaKóó/rwom grozi dziś zagłada. :(

Gość muszkaś
Tak gościu, Naj też lubi fin i żeberka, może mu to alko kubki smakowe wypaliło i nie potrafi sprecyzować co te bułki mają w sobie :P?

Gość gość
Zagłada grozi Gosiaczkowi, Blondyneczce, Diabliczce i wielu innym :D Z Muchozolem też jest na prive :D))))))🖐️

Sprawdziłem na moim mailu jest 385 kontaktów a w telefonie jakieś 584 😴 Czasami to sam nie wiem kto do mnie dzwoni i w jakiej sprawie :O Musze ogarnąć chyba te kontakty

Gość gość
Szwagrów też masz w kontaktach? Cynika, Wilka i Ins Sri? Miodzio :D:D

Dla Ciebie kontakty to tylko ludzie z tego forum ? :O Smutne to trochę :(

Gość gość
Chyba dla ciebie, smutne to Mareczku.Policz ile lat tu srasz wypłowiołku i pod iloma nickami. Ale wszystko jest do czasu. Pamiętaj 🖐️

Gość gość
A naszkról na łzy kóó/rewskie bardzo czułykazał dać ze swej szkatułykażdej kóó/rwie po dukaciepo czym zamknął się w komnacie z ostatnią bułkąwczorajszą. 😴

Napisał gość który dzień w dzień od rana do wieczora siedzi i wyzywa :O Ogarnij się mały człowieczku bo Ci życie ucieka przez palce Lecę może jeszcze znajdę moją bułeczke 😴

Gość gość
Buda burek!!!!! Insraju jeden. Buda!!!

Gość gość
Mucha uspokój się.

Gość gość
Naju olał Muchę jak zwykle :D Koleżanko, może czas przestać się poniżać? To tylko taka mała życzliwa rada. Na pewno wiesz od kogo.

Gość gość
Ogarnij się ty cieciu kafeterii. Nie wiem po co ten cały hejt na tego nudziarza Z Łodzi? Ani to mądre ani błyskotliwe. Rwiecie kłaki o co? Żonaty nick z kafeteria.pl bo myślicie że jesteście jedyne?:D

Gość mucha do imperium
Nie moja wina, że dostarczyłaś wszystkim pożywki wzdłuż i wszerz informując z kim sypiasz, jaki jest twój stan cywilny, jaka jesteś zamożna i jak bardzo pragniesz pochłonąć ci=pą wszystko co się rusza. Przerosła cię twoja własna kreacja i teraz szukasz winnych w mojej osobie. Zjadasz swój własny ogon. Przypierniczyłaś się do mnie dawno temu, choć w ogóle o tobie nawet nie myślałam. Chodziło ci o najszybszego, bo widziałaś, ze mnie adorował, a miałas swój sprytny planik zdobycia go. Czytałas nasze rozmowy na arce i zżerała cię zazdrość.

Gość gość
gość dziś Naju olał Muchę jak zwykle smiech.gif Koleżanko, może czas przestać się poniżać? To tylko taka mała życzliwa rada. Na pewno wiesz od kogo. qq Wiemy Hajabuza, juz dawno po godzinie 6 rano możesz wyjść z podziemia :D

Gość gość
Nic to Mucho Śmierdziucho, potwierdziłaś niniejszym, że ero to caaaaałlyyyyy twój świat, w malutkiej puściutkiej główce nie ma nic, ani kawałeczka wolnego miejsca na to co realne. Bardzo ładnie, nikt normalny nie pamięta wpisów sprzed roku. Chyba, że skrupulatnie je notuje. A później śledzi, knuje i porównuje. Noga zdrowa? Bo o głowę nawet nie pytam. Bye nołlajfie.

Gość gość
gość muszka ś 2016.06.02 Niesamowite jak was hieny cmentarne zabolała du/pa, że in mi coś pięknego napisał. In możesz być zadowolony to jakieś wściekłe pi/py o Twoją atencję. Zatem wklejam wam jeszcze przyjaciel in spe 2015.07.02 Pierwsza mucha była jak każda, dała się lubić w drugą patrzyłem lecz nie na to co ważne trzecia świadomość rześką przyniosła czwarta, jej spojrzenie jak wiosna teraz bzyka piąta niecierpliwię się pytaniem co z szóstą i siódmą jeszcze się stanie. lapka.gif Kąpiel duszy...najlepsza w jej ślu x usmiech.gif Nie powiem, żeby te słowa nie zrobiły na mnie wrażenia, więc jakie musi robić na was cool.gif Szarpcie reksie oczko.gif

Gość muszkaś
Głupie hejterki.

Gość gość
Naj wlazł tylko po to żeby namieszać w tym garze a wy jak potulne owieczki już do hejtu na nim. :D Jestescie naiwni jak dzieci zeby nie wiedzieć że Najeczek robi to specjalnie. :O

Gość przelotem tu jestem
Ooo...widzę że ktoś się o mnie troszczy jak miło:-) Najszybszy nie miałam pojęcia że masz do mnie kontakt.

Gość demonicznaa
Chyba (?) jedynym wyjściem jest wyjeżdżać z domu 15 min szybciej :-o

Gość gość
Jezuuu, jak ja nie cierpie tego całego Najszybszego. Gowno to takie, a pozuje na cwaniaka i fafarafę. Walić go w ryj, pedałka jepanego :-O