Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość gość

Pomóżcie bo już nie daje rady, mam męża bardzo go kocham i zawsze byłam osobą bardzo wierną i uczuciową,ostatnio w pracy spotkała mnie bardzo dwuznaczna sytuacja,dostałam niechciany pocałunek,niechcianego bo dostał go dopiero za którymś razem próby,za pierwszym odsunęłam się mówiąc że mam męża, wcześniej jeszcze szef rzucał do mnie erotycznymi aluzjami ale ja je totalnie olałam! Jakby prselatywały mi mimo uszu,dopeoro t zbliżenie mnie jakoś ocuciło,oczywiście mąż wie wszystko rzucilam pracę z dnia na dzień i mogliby się wydawać wszystko dobrze gdyby moja głowa nie zaczęła myśleć a może było coś więcej? Może czegoś nie pamiętam albo nie chcę pamiętać? Mąż spotkał się z szefem a ten mu powiedział że do niczego nie doszło,mógł oklamac męża? Bardzo go kocham i nie umialabym zyc że świadomością że mogłabym go zdradzić nie chcąc teho,nigry o tym nie myślałam a taka sytuacja mnie spotkała..czuję się złą osobą, chociaż nie byłam nawet na taką sytuację przygotowana, pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło,zamurowalo mnie i nie wiedziałam jak się zachować,ponadto byłam wtedy jeszcze sama za granicą i nie miałam nikogo tam Bliskiego,z dnia na dzień rzucając pracę wróciłam do kraju.

Gość gość
Nie masz powodów żeby czuć się winną. Jesteś wierna, nie odwzajemniłaś pocałunku, przerwałaś sytuację.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź,dalej się martwię ale każda otucha mnie uszczęśliwia.