Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZAGADKA DLA BYSTRYCH!

Polecane posty

Gość gość
ha ha trudne Jeszcze nie ma smialków którym by się udalo

Gość gość
ja nie mogę to poniżej godności człowieka myślącego wiadomo że chodzi o władzę :D tylko głąb może nie wiedzieć i tylko głąb może się złapać na tą stronkę ludzie nie są aż tak głupi a szczególnie na kafe

Gość gość
he he nie chodzi o wladze he he he! Od kiedy to wladza jest ambasadorem dobra na swiecie? Co ma piernik do wiatraka?

Gość gość
Czy jeśli na ulicy dzieje się cos zlego komus i nikt nie reaguje i pojawi się nagle w tlumie Kylie Jenner i Prezes jakiejś wielkiej korporacji i oboje krzykną w kierunku tøumu to kogo tlum posłucha? Kylie czy prezesika? No zastanów sié!

Gość gość
Nie milosc-choc jest piekna i nie wladza-choc faktycznie jest pozadana! To cos co daje władze a ludzie to kochaja

Gość gość
Ja piernicze to najciekawsza zagadka jaka udało mi sié w zyciu wymyslic!

Gość gość
Ja piernicze-nikt nie wie. Wiecie ze moglabym na ten temat przygotować przemowę dla potencjalnej miss word ?

Gość gość
nie nie chodzi o pieniądze :D

Gość dobra zmiana
sława nie jest przez wszystkich porządana poza tym cos co dla ciebie spelnia te wszystkie kryteria dla kogos innego spelniac nie bedzie. wszystko jest subiektywne

Gość gość
Tak, pewnie tak jest, nie watpe w to wcale! Ale to, o co chodzi w tej zagadce daje taka nie pisana władze-taka nad która nie trzeba debatować i nie ma nawet czasu aby ja rozpatrywać. Zagadka będzie bardzo trudna-tak się zapowiada, ze raczej nie prędko padnie prawidlowa odpowiedz.

Gość gość
Nie sila-nie chodzi o sile.

Gość gość
13:39 Padam na kolana przed osoba która dala odpowiedz ,,URODA" bo to prawidlowa odpowiedz.

Gość gość
dobra to teraz foto tzycków do oceny w ramach nagrody

Gość gość
13:46 serio zgadłam? ;)

Gość gość
Głupota? Teraz tak mówisz bo nie zgadłeś, pewnie gdyby twoja odpowiedź była prawidłowa nie nazwałbyś zagadki głupotą.

Gość gość
Uroda debi lne nie jest niedościgniona i nie każdy jej pożąda. W cale nie jest ambasadorem dobra na świecie. To że jest ktoś ładny nie koniecznie oznacza że też mądry.

Gość gość
Tak samo jak by napisać co jest Brązowe intensywnie pachnie i niektórzy tego pożądają szczególnie z f23. Kto wie?

Gość gość
Nie prawda! W kontekscie dobra wlasnie. Przeczyaj co tam jest napisane Dobrze wykorzystana uroda staje sié największym ambasadorem dobra... Kogo ludzie posluchaja spontanicznie-osoby urodziwej czy brzydkiej? Sprawdz w realu Uroda daje władze.

Gość gość
Wszyscy którzy nie zgadli będą się teraz s/r/a/ć ale niepotrzebnie- to była zagadka dla bystrych, czyli was nie dotyczy. :D

Gość gość
Tej co ma kasę :-) Niestety pinądz rządzi światem za niego możesz kupić niemalże wszystko.