Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Turkusowaa

Czy mogę być w ciąży

Polecane posty

Gość Turkusowaa

Mam taką nie typową sprawę . Okres spóźnia mi się 2tyg . Miesiączki mam co 28-33 dni . Ostatni raz współżyłam jakieś 1,5 miesiąca temu . Za każdym razem bez zabezpieczenia i za każdym razem kończył we mnie ( staramy się o dziecko już 3lata). Przed @ zawsze miałam objawy typu ból piersi , brzucha . Teraz czasem czuję jakby skurcze w podbrzuszu i mam apetyt na słodkie i pikantne (na co dzień pikantnego nie lubię) . Zauważyłam też zmianę w śluzie , jakiś tydzień temu miałam śluz taki przezroczysty z nitkami krwi , trawo to jeden dzien . Teraz mam bardzo dużo białego rozciagliwego śluzu. Temperatura 35.8-36.4 . Dziś 36.2 . Test będę robić po 15 . Choć nie chce sie po raz kolejny zawiesc . Może macie jakieś pomysły ?

Gość gość
Jedyny pomysł, to test ciążowy

Gość Turkusowaa
No tak , będę robić po 15 . Wolę jeszcze kilka dni mimo wszystko poczekać ..

Gość Turkusowaa
Może ktoś jeszcze się wypowie . Może ktoś tak mial?

Gość gość
Okres ci się spóźnia 2 tyg a ty musisz poczekać do 15???Chyba test dałby ci dawno odpowiedź.

Gość gość
Ale dopiero o 15 wyjde ze szkoly i podejde z kolezanka do apteki.

Gość gość
Nie chcesz się łudzić, ale na forum szukasz informacji czy ktoś tak miał:/? Zrób test, żadna z nas Ci nie powie czy jesteś w ciąży czy nie. A sugestiami typu : kłuło mnie w lewym jajniku 3 godziny po stosunku lub mam śluz rozciągliwy na 2 cm a był na 3 włóż między bajki. Nie doszukuj się na siłę objawów tylko normalnie zrób ten test.

Gość gość
za 30 minut konce lekce, wtedy pojde. Dzieki mimo wszystko za odpowiedzi

Gość Turkusowaa
Poprostu chce poczekać , tyle testów robiłam przez te 3 lata i ciągle negatywne , idzie się zniechęcić . Nie wiem może to przez stres, ponieważ za niedługo wychodzę za mąż .

Gość Turkusowaa
Poprostu chce poczekać , tyle testów robiłam przez te 3 lata i ciągle negatywne , idzie się zniechęcić . Nie wiem może to przez stres, ponieważ za niedługo wychodzę za mąż .

Gość gość
no i jak wyszedł test?

Gość gość
Nie wiem czy jesteś w ciąży czy nie...ale jeśli nie to mam radę. Starajcie się celować typowo w owulację. Jesli będziesz mieć problem z jej wyznaczeniem to możesz sobie kupić mikroskop owulacyjny. Z własnego doświadczenia mogę polecić Afrodytę na ślinę.

Gość Turkusowaa
Niestety nie :( dostałam @ akurat 15.

Gość Turkusowaa
Kupiłam sobie ten tester. Zobaczyłam już pierwsze paprotki, więc działa. Mam nadzieję, że pomoże mi zajść w ciąży.