Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

macie chwile gdy chcecie wlac swoim dzieciom?

Polecane posty

Gość gość

Nie mam cierpliwości do mojego 20 miesięcznego syna. Mial dwa smoczki. Jeden rzucił gdzieś rano a drugi zgubił teraz. W dodatku swój kocyk Przytulankę wrzucił w psie odchody. Smoczka nie ma a zanim kocyk się upierze i wysuszy to dwie h. I bez tego nie zasne.bciagle ryczy.mam dosyc

Gość gość
I to nie wiesz jak często mam ochotę :(

Gość gość
Ja też... Wczoraj miałam je ochotę wystawić na balkon wieczorem. Serio. Aż poszłam do łazienki i popłakałam się. 2 głębokie wdechy i było lepiej.

Gość gość
Pracuję przy kompie w domu. Synek ma teraz 1,5 roku bawił się sam. Myślę popracuję trochę. Muszę się skupić przy pracy ale kątem oka widzę dziecko. Łazi sobie, bawi się i nagle wzięło taką pałkę od zabawki i mnie mocno po głowie. Pierwszy odruch totalna agresja, ale w środku. Zabrałam mu pałkę i miałam dosłownie ochotę oddać. Ale w takich momentach liczę do 10 i jest lepiej. Wyjaśniłam że źle zrobił itd. I to nawet nie była złość na dziecko, tylko taka agresja w samoobronie. Taka co trwa chwilkę.

Gość gość
Bardzo często zwłaszcza jak wyje o nic.

Gość gość
Regularnie, zwłaszcza jak mu się wycie włącza. nie powie o co chodzi (3 lata ma, swietnie mówi), tylko wyje i wyje, podłogę mi cała zapluje, kładzie się i wyje bez powodu.

Gość gość
mamy takie chwile. córka 2 lata i 4 m-ce...

Gość gość
Mam nadzieje ze ktos wasze IP zglosi do prokuratury....

Gość gość
Mam, ostatnio 4 latka zalała mi łazienkę :/ myślałam ze wyjdę z siebie i stanę obok, karę dostała. Jeszcze nigdy klapsa nie dostała

Gość gość
Wlać nie, ale czasami wychodzę z siebie, bo moje dziecko ciągle płacze o wszystko ma 3 i pół roku, więc z komunikacją nie ma problemu, wszystko mu przeszkadza poranki to koszmar, w nocy też się budzi masakra, już nie wydalam, bo mam niemowlaka i to też nie śpi w nocy budzi się parę razy i w dzień potrafi spać po kilkanaście minut...

Gość gość
Tak czytam te wpisy i zgłoszenie na policję??? Ja raczej tutaj widzę, że kobiety radzą sobie z emocjami. A że jest złość to normalna rzecz. Tylko trzeba sobie z nią radzić.

Gość gość
Mialam ochote lac moja corke i patrzec czy rowno puchnie jam mloda miala 14-17 lat ale cudem sie powstrzymywalam a mloda na szczescie zaczela spotykac sie z rozumem

Gość gość
CZESTO I GESTO!!! I od razu odpowiadam ze ochota a realizacja w praktyce ochoty to dwa odrębne swiaty. Ile razy ja miałam ochote męza przez okno wykopac i co?? nigdy nie wypadl :D Co do tematu to dziecko nie raz mi takoe nerwy pptrafi dac ,ze w MYSLACH takie mam scenariusze co bym z nią zrobila ,ze az wstyd pisać bo mnie tu od wyrodnych przechszcza, ale to co czasami w skrajnych momentach w naszej glowie się dzieje do czego nas dziecko potrafi doprowadzić to nie znaczy ,ze spełniamy te nasze ochoty. Moja zaczela pokazywać nieprawdobodobne rogi i odtsawiac drakońskie akcje od wieku 10 lat w gore. Tzn zaswez miała demoniczny charakterek ,ale od 4 kl. podst to co potrafila z premedytaja wyprawiać to się w glowie nie miesci i ja SAMA SOBIE SIE DZIWIE, ze tylko na mojej ochocie włojenia się konczylo, bo nidgy lania nie dostala , choć czasami az się prosi