Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdjęcia,na których całuje się mój mąż i jego ex

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj szukając zdjęć ze ślubu na dysku przenośnym napotkałam folder ze starymi zdjęciami męża. Nic nie miałabym przeciwko takiej pamiątce,gdyby nie fakt,że tych zdjęć jest bardzo bardzo dużo, jego była dziewczyna w różnych pozach na kanapie w domu,na niektorych się całują, na jednym jest w koszulce nocnej, jest też masa filmików z nią... kiedyś część widziałam,ale nie wiedziałam,że ma tak pokaźną kolekcje. Na prośbę żeby je skasował powiedział, że nie bo to pamiątka. Zdjęcia z wakacji,z imprez rozumiem ale 200 zdjęć pozowanych w domu??? Zdjęcia mają 8 lat,my jesteśmy razem od 5...

Gość gość
A co w tym dziwnego skoro byli razem?

Gość gość
Nie wymusza się na ludziach takich rzeczy, skoro nie skasował, to niech leżą. Jak będziesz się awanturować to może rzeczywiście pomyśleć, że tamta pani x byłaby lepsza na partnerkę :D

Gość gość
Zostaw temat. To, że chce mieć pamiątkę nic nie znaczy, ja też jestem sentymentalna i lubię dokumentować swoje życie. Czego się obawiasz? Że będzie walił konia pod te foty?

Gość gość
Nie zostawiaj tematu. Skoro ci przeszkadzają to je usuń i nie bój się, ze się Dżolo sfocha. To gó*no, a nie pamiątka. Zakochana połówka, dla której jesteśmy całym światem by się wstydziła takich pamiątek.

Gość gość
Zakochana kobieta nie mówi o swoim mężczyźnie Dzolo;) a tym bardziej nie kasuje i nie wywala nie swojej własności.

Gość gość
dlatego ja wybieram takich bez sentymentów do bab z przeszłości,ja akurat szatkuje zdjęcia jak stwierdzam ze cos było pomyłką ,jeśli nie poszatkuje znaczy dalej kocham i może być roznie,na pewno koles z kolekcja zdjęć nie bylby moim mezem,ale takie moje prawo wybierac kogo chce,u ciebie za pozno na zmiany,spotkaj się z jakims bylym żeby odreagować :-) trzasnij sporo fotek i tez sobie trzymaj,powinno być po rowno

Gość gość
Zakochana kobieta mówi Dżolo o palancie ze zdjęciami, na których mizia się z byłymi - i robi to, co rozum jej podpowiada. Bo go ma.

Gość gość
Machina ruszyla. ten incydent predzej czy pozniej rozwali wasz zwiazek jesli on nic z tym nie zrobi bedziesz o tym myslec i go za to przeklinac znienawidzisz go ot tak

Autorko, Skoro on nie chce skasować bo czuje sentyment, zostaw ten temat. Nie dręcz jego i siebie.

Gość gość
chodzi o oczekiwania,jeśli kobieta oczekuje że będzie jedyną :-) a ma takie prawo ,to niespełnione takie oczekiwanie może przeistoczyć się w szukanie innego ,coś za coś ,nie ma że się coś odłoży w głowie do pudełka ,młodośc ma swoje marzenia,nie ma tu to poszuka się gdzie indziej ,kolekcja zdjęć to dobra dla wdowca w małżeństwie z wdową,oboje kolekcjonują i wspominają ,jak ktoś tak lubi...trzeba się dobrze dobrać,taka z sentymentem do byłego pasuje do twojego męża,a że ty akurat masz inne marzenie to możliwe że się oddalicie od siebie,i to będzie naturalne