Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaczusia

Chcę schudnąć w grupie SIŁA

Polecane posty

Witam wszystkich wiem,że takich tematów jest dużo,ale ciężko jest wbić się do grupy,która zna się od paru miesięcy dlatego pomyślałam,że fajnie byłoby poznać,nowe chcące schudnąć osoby,które chciałyby dzielić się swoimi osiągnięciami i wspierać się nawzajem z walką z nadwagą.Ja mam 160 cm.wzrostu i niestety 72 kg,czyli dużooo ponad normę.Mam nadzieję,że Ktoś wesprze mnie w na duchu i "razem "zaczniemy się odchudzać :-)

Widzę,że temat nie ma zainteresowania,szkoda bo razem byłoby razniej i łatwiej.Szkoda może jednak jest ktoś kto ma ochotę się powspierać

Gość gość
cześć klaczusia cieszę,że mogę dołączyć do CIEBIE.Też mam problem z nadwagą,bardziej otyłością.172cm i 90 kg.może faktycznie razem będzie łatwiej

Gość gość
Cześć dziewczyny,jestem Marta i chętnie z Wami się poodchudzam

Gość marlenka11
Cześć dziewczyny. Chętnie do was dołączę. Też planuję zacząć odchudzanie bo chcę do sylwestra zrzucić jakieś 15kg żeby na balu wyglądać zjawiskowo. Powiedzcie mi co robicie? Co jecie, czy się czymś wspomagacie? Bo ja na razie probuję wyeliminować słodycze bo jem ich zdecydowanie za dużo. Kumpel podpowiedział mi, że jagody acai są dobre i właśnie siedze i szukam na ten temat. Słyszałyście może coś na ten temat?

Gość Karolcia891
Hej;) Ja już 6 miesięcy jestem po kuracji odchudzającej;) sama sobie ułożyłam dietę i ćwiczenia również wynajdowałam w internecie;) najbardziej spodobał mi się trening z Mel B cardio na początek a później już wyzwanie miesięczne;) super sprawa do tego regularne posiłki np: śniadanie: 2 kromki chleba razowego z serkiem almette plus szynka,ser i warzywa ja dodaje jeszcze kiełki rzodkiewki bo uwielbiam;) II śniadanko: jakieś 3 owoce sezonowe obiad: sałatka z mix sałat plus pomidor, pomidor suszony, i mozzarela pychotka i kurczak w curry i 2 łyżki kaszy ;) podwieczorek: jogurt naturalny plus activia owocowa i 1 owoc;) na kolację 1/2 obiadu lub jakaś sałatka;) do tego postawiłam na suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl powiem Wam,że na początku było mi trudno samej opanować mój apetyt dlatego postawiłam na suplement;) ważyłam 102kg 168cm dużo Wiem... ale mam to już za sobą schudłam do wagi 70kg i cieszę się swoim wyglądem;)