Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blokada dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Witam Poznaliśmy się z moją obecną dziewczyną dosyć przypadkowo w zasadzie to wyznała mi że gdy mnie zobaczyła to odrazu wiedziała że " chce mnie mieć w swoim posiadaniu " ( powiedziała to w sposób czuły ) i ja tak samo gdy ją zobaczyłem to odrazu wiedziałem , że chciałbym taką dziewczynę ale do rzeczy :) Pisaliśmy bardzo dużo praktycznie po 5 godzin dziennie ( nocą też ) ale trzymała mnie na dystans i w przeciągu 2 -3 miesięcy spotkaliśmy się tylko raz . Raz napisała mi o blokadzie jaką ma po ostatnim rozstaniu ( była w związku z chłopakiem 5 lat , który bardzo ją zranił oraz męczyła się z nim przez ostatnie lata ) . Przełomowym momentem było drugie spotkanie gdzie świetnie się nam gadało ( wcześniej prosiłem o spotkania chyba 20 x ale zawsze się wykręcała ) i w przeciągu następnego miesiąca widzieliśmy się dosłownie co 3 dni czasam krócej oraz spała u mnie 3x bo miałem wolny dom ( nie było seksu ale spędzaliśmy ten czas czule na przytulaniu , całowaniu i ogólnie jako zakochana para ) raz jak odporowadzałem ją do domu to poprosiłem ją o buziaka na dowidzenia ale wykręciła się ( potem przepraszała i było jej głupio ) i poraz kolejny pisała mi o blokadzie i zapewniała że za jakiś czas jej przejdzie . Ale do rzeczy : Zostaliśmy parą jestesmy ze sobą oficjalnie ponad miesiąc widywalismy się tak 2 x w tygodniu ( poznałem jej rodzinę i ponoć wszyscy mnie polubili ) i ostatnio powiedziała mi że teraz nie będziemy się widzieć do końca października ( chodzi o błachostkę ) i napisała mi coś w stylu że jak kocham to wytrzymam i potem mi napisała że idzie zima i będziemy się spotykali raz na 2 tygodnie ( w jej domu ) trochę się pokłucilismy bo mi sie to nie podoba i napisał mi że ciągle ma blokadę i zapewniała mnie że nasza relacja będzie wyglądał inaczej za kilka miesięcy . Czyli można powiedzieć że wróciłem do punktu wyjścia z przed kilku miesięcy gdzie na drugie spotkanie musiałem czekać ponad 2 miesiące . Teraz pytanie kieruję do was , co mam o tym wszystkim myśleć ? Ja mam 20 lat a ona 18 piszemy ze sobą za dnia i nocy prawie cały czas z małymi przerwami , pisałem jej już dużo razy że mi na niej zależy i kocham ją , ona również mnie zapewniała że traktuje nasz związek bardzo poważnie i za jakiś czas będzie narzekać że rzadko się widujemy ( to nie jest kłopot obecnie więc nie w tym sęk ) . Przepraszam że się tak rozpisalem ale macie ogólny zarys moich myśli , problem w tym że jestem bardzo uczuciowym i wrażliwym chłopakiem w dodatku bardzo dużo myślę o tym wszystkim i próbuję ją rozgryźć . Co mam robić / myśleć pomocy !!!

Gość gość
Piszę to z własnego doświadczenia (a jestem kobietą), że wygląda to tak, jakbyś był kołem zapasowym. Jeśli się kogoś w pełni akceptuje i chce się z nim być, nawet po ciężkim rozstaniu, to nie traktuje się tego kogoś z takim dystansem. Niestety wiem coś o tym, bo podobnie traktowałam pewnego chłopaka, czym wyrządziłam mu krzywdę, a w międzyczasie zastanawiałam się nad powrotem do byłego.

Gość gość
jesteś kołem rezerwowym trafi sie inny to mozesz spadac a jak sie nie trafi to ewentualnie jesteś ty...

Gość gość
Myślę że poprzedniczka ma racje z tym kołem zapasowym , też jestem kobietą i też miałam blokadę ale inną związaną z seksem ponieważ były partner źle mnie traktował w łóżku i w ogóle, a nie miałam za sobą więcej doświadczenia, wszystko było super ale zbliżyć bardziej się nie mogłam więc wykręcałam się od spotkń gdzie mogło by do czegoś dojść a starałam się na jakiś czas z nim spotkać by go nie stracić , nie mogłam się przełamać i też w ten sposób chciałam go sprawdzić jak bardzo mu na mnie zależy i czy coś do mnie czuje czy jest mnie wart :)

Gość gośćdwtagp
jest skrzywdzona i boi sie zaufać oraz zblizyć sie do ciebie wiec ucieka,unika ciebie,chce cie zniechęcić...niby chce ale sie boi tak jak ranne zwierze

Gość gość
moze po prostu nie ma ochoty na związek po tym co przezyła a nie umie zerwać znajomosci,nie jest jeszcze gotowa

Gość gość
nie naciskaj ,zastanawia się ,czekaj i nie narzucaj się,inaczej ucieknie,daj znac że czekasz,jak przesadzi z czasem szukaj innej

Gość gość
Ona ma 18 i 5 lat była z chłopakiem? Hah

Gość gość
poszukaj innej takiej bez blokad

Gość gośćgkhkiti
albo ma innego albo cos jej w tobie nie pasuje,,może woli być kolezanką,nie dziewczyną ale nie chce ciebie urazić

Gość gość
jak facet bez przyszłości nie rokujący to i blokada jak mur w Chinach