Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Fani metalu z kafeterii, od jak dawna słuchacie tej muzyki?

Polecane posty

Ja słucham od 8 lat, zaczełam w wieku 14 lat i brat mnie zabrał na Metallice w Chorzowie, to był 2008 rok :P W sumie to chyba po bracie odziedziczyłam gust muzyczny, mimo iż raczej nie ulegam wpływom innym, ale ciesze się że tutaj uległam :P A wy jaki macie staż, jestem przy was nowicjuszką, czy doświadczoną fanką? :P

Gość gość
Ja nie jestem z kafeterii, a porządnej muzyki słucham od zawsze. Pierwsze co pamiętam, to poczciwa Metallica właśnie. Moi rodzice tego słuchali, a my na szczęście nie głusi z bratem, też się słyszało i chciało poznać inną muzykę i inne zespoły. Nigdy mnie nie bawiły wycia w przedszkolu "Tylko biedronka nie ma ogonka" i inne koszmarne numery dla dzieci. Metallica w Chorzowie to już historia, byliśmy tam i na wielu innych. Moja rodzina zgodne i szybkie decyzje podejmuje jak trzeba szybko kupić bilety. Teraz wystarczy poklikać, a mój tata dawno temu stał w kolejce po bilety na Metallicę i ciągle wspomina, szczególnie jak sobie wypije biedaczek ☺

Gość gośćdalia
Heja moj autystyczny syn slucha metelu i sie przy tym uspokaja,to jego swiat metalica,iron maiden volbet nawet nightwish

Gość gość
Zaglądam tylko od czasu do czasu tutaj, bieda z nędzą ogólnie i nie bardzo jest z kim i o czym dyskutować, taka prawda

Gość gość
Black metal jest dla mnie najlepszy. Muzyka pełna siły i agresji, a jednocześnie melodii i rytmu. Ogólnie metalu słucham od wczesnej podstawówki, tak jakoś wyszło. Starsi kuzyni, koledzy, dali do posłuchania płyty i masz babo placek, stało się. Potem jeszcze koncerty

Ja też znam muzyke metalową w sumie od dzieciństwa(własnie przez brata :P ) ale długo było tak, że uznawałam to za jakieś jego hobby, jego sprawy i sama nie wykazywałam tym zainteresowania :P